U trendu

Nije nemoguće: kako iz „šeme“ preći u vezu?

Da li je uopste moguće i kako iz varijante preći u vezu? (zamisljena_)

  • Nije moguće, odustani i idi živit svoj život. (baš_čelik)
  • Eh, ja imam +35god (38 čak) i u vezi sam s varijantom 🙂 Ali mojne, mislim da nije to to, nije dobro, ako ispočetka nije to veza kao na filmu, ljubav i to, onda možda nikad neće biti, mojne, veliki zaheb.  (kandid)
  • Preći iz šeme u vezu jeste moguće, ali ne tako kako si počela – za njega je kasno. Tvoj stav je da bi prihvatila i šemu ako on neće vezu – sa takvim stavom, samo šemu i možeš da očekuješ. Kažeš da deko nije zainteresovan ni za to, znači da stvarno treba da okrenes list i kreneš dalje. Ne možeš da ga privučeš nakon toliko pokušaja i promašaja, ako to više puta nije išlo, postoji razlog za to. Ako on tebe doživljava kao devojku za šemu i ti u krajnjoj liniji pristaješ na takav odnos, teško ćeš postavis stvari na neke nove osnove. (Mojrae)

Napišite i Vi šta mislite o ovoj temu na Forumu Krstarice…

1 komentar
  1. bambi

    Evo kako se to radi. Pridjete muskarcu i kazite mu slobodno u oci da zelite da se ljubite sa njim. Posle ljubljenja, pronadjite neku deku, i lezite, pa krenite da se malo milujete, uz ponovno ljubljenje, pa onda krenite da se svlacite. Kada se skroz svucete, onda se namazite autanom da vas ne pojedu komarci (moze i rakija) pa onda opet krenite da se ljubite, i posle pet minuta, kazite muzjaku da od seksa nema nista za danas, da bi ste digle ( s oprostenjem ) sebi cenu. Tek sutra, ako bude lepo vreme. Kao sto vidite, La vita i bella!

Napišite komentar