U trendu

Nije zvao više od nedelju dana

Žene su, nekad, sklone tome da zavaravaju sebe, naročito ako se radi o muškarcu koji im se baš dopao. Jedno od čestih takvih zavaravanja jeste da izmišljaju opravdanja zašto im se on nije javio.
Recimo, upoznate negde muškarca koji vam se izuzetno dopadne i provedete lepo veče s njim (ili je bar vama bilo lepo). Ostavite mu svoj broj telefona, on obeća da će vas zvati i… I, ništa. Ne javi se. Vi čekate, i čekate, i čekate, svaki čas proveravate mobilni – da nije možda zvao, a da vi niste čule zvono? Ne, nije bilo poziva. A poruka? Ne, nema ni poruke. Čekanje se nastavlja…
Nekada, mogle ste da smislite hiljadu opravdanja zbog čega se nije javio. Na primer, nikako da vas zatekne kod kuće, a nema ko drugi da se javi na telefon, ili ima, ali je ta osoba bila u kupatilu baš kad je on zvao. A možda mu se i nešto desilo, ili je bio suviše zauzet, ili…
Danas, međutim, kad praktično svako ima mobilni telefon, izgovori postaju sve besmisleniji. Ostao je bez kredita, izgubio je vaš broj, imao je nekih problema, bio je zauzet… Sve se to i danas može desiti, ali, ako vas ni nakon nedelju dana ne pozove, treba se suočiti s tim da nije zainteresovan. Sve i da mu je mobilni – u kome je zapisan i vaš broj – ukraden, i da nema novca za drugi, ukoliko mu je zaista stalo, u roku od nedelju dana će vas pronaći. Raspitivaće se unaokolo i naći će vas – niste tajni agent koji krije svoj identitet. Kome je zaista stalo, može da vas pronađe. Priča o tome da je suviše zauzet ne pije vodu – uvek se može odvojiti makar dva minuta za poziv, ili tridesetak sekundi da se napiše poruka. Probajte da otkucate: „Izvini, užasna mi je frka, nisam te zaboravio, javiću ti se sigurno“, i izmerite koliko je vremena potrebno za to.
Sad, može se desiti da vam se ne javi u roku od nedelju dana – a onda se, u nekom trenutku, ipak javi. Tada se najverovatnije radi o tome da se strahovito dosađuje, pa vrti brojeve svih ženskih osoba koje ima u telefonu u nadi da će mu se sa nekom „posrećiti“. I, šta mu je izgovor za nejavljanje? Kidnapovali su ga vanzemaljci? Zaboravite ga – ne treba vam čovek kome ste poslužili kao zabava za jedno veče, i seti vas se samo u trenutku najcrnje dosade.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.