Nijedna veza vam neće uspeti ako se ne držite ove četiri stvari

Ljubav je osnova svake veze, ali ako u njoj nedostaju neki ključni elemenata, verovatno neće opstati.

Životne vrednosti i ciljevi razlikuju se od osobe do osobe, međutim neke su stvari iste u svakoj ljubavnoj vezi.

Kako piše Your Tango, ako se ne držite ove četiri stvari, vaša veza neće opstati.

Trudite se da uskladite rasporede

Oboje imate puno obaveza, ali vas to ne sprečava da jednom nedeljno izađete zajedno i da se družite s prijateljima. Trudite se da uskladite svoje rasporede, prilagodite se jedno drugome jer vam je stalo da provedete kvalitetno vreme zajedno.

Realni ste

Ne očekujete jedno od drugog neprestane poruke i pozive i ne ljutite se na svoju drugu polovinu ako od umora zaboravi da vam pošalje poruku za laku noć. Jako je važno biti svestan činjenice da smo svi ljudi i da grešimo, da imamo i mane i vrline i da ne možete očekivati od nekoga da u svakom trenutku bude savršen i sjajno raspoložen.

Dobro funkcionišete i posebno i zajedno

Nije normalno biti ekstremno zavistan od partnera. Sjajno je imati nečiju podršku, ali bitno je ostati svoj. Koliko god ste zaljubljeni u svog partnera, ne zaboravite na činjenicu da jedina osoba koja će zauvek biti s vama ste upravo vi i posvetite se sebi i ljubavi prema sebi kao individualcu.

Verujete jedno drugom

Dobro komunicirate sa svojim partnerom, dobro ga poznajete i verujete mu. Ako vam nešto smeta, to odmah rešavate i prijatno vam je da s njim pričate o svemu. Ipak je on vaša odabrana osoba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.