Njegova burna seksualna prošlost

Seks je za mnoge još uvek tabu-tema. Da, zna se da svi to rade, i vi znate da je vaš dragi „to“ već radio s drugim ženama, ali otvoren razgovor o seksu je i dalje najčešće problematičan. A još ako za svog dragog znate da mu je seksualna prošlost bila prilično burna…
Teoretski, to bi moglo da znači da ste s veoma iskusnim ljubavnikom koji mnogo toga može da vam pruži (nakon lekarske kontrole, kako vam ne bi „pružio“ neku polno prenosivu bolest). Međutim, u toj situaciji postoje i mnogi strahovi. Recimo, taj da mu vi, pošto imate znatno manje iskustva, nećete biti dovoljno dobre kao ljubavnice. Ma, sigurno je u toj burnoj prošlosti bio i s nekom koja je u krevetu veštija od vas! A tu je i strah od onoga što bi on mogao da traži od vas – ko bi ga znao šta želi i očekuje neko s njegovim raznolikim iskustvom? Nešto što boli, nešto perverzno, nešto neprijatno?
U ovakvoj situaciji najbolje je potruditi se (koliko god možete) da ne razmišljate o njegovoj prošlosti, već o njegovoj sadašnjosti – onoj koju ima s vama. Nije bitno da li je neka od brojnih žena s kojima je ranije bio veštija tehničarka u krevetu od vas – nije s njom, s vama je. A što se tiče onoga što bi mogao da traži ili očekuje od vas, ni to ne bi trebalo da bude prevelik problem, ne ako vi dovoljno poznajete sebe.
Pod „dovoljno poznajete“ mislimo da znate koliko-toliko o svom telu i njegovim potrebama, kao i da ste svesni šta je ono što smatrate prihvatljivim, šta ste voljni da učinite, a šta ne. Niko nema pravo da vas tera na nešto što ne želite, ni pod kakvim izgovorom – pa ni pod izgovorom njegovog iskustva, a vašeg neiskustva. Ali, kako znati da li želite nešto o čemu, možda, dosad niste ni čule? Na neki način, slično kao i kad isprobavate neko novo jelo – malo o tome pitate, malčice probate, pa ako vam se dopada, super. Ako vam se ne dopada – nećete, i to je to.
Biti s nekim ko je imao „divlju“ prošlost, dok je vaša bila prilično mirna može da bude zastrašujuće, ali i uzbudljivo. Imate priliku da uz pomoć tuđeg iskustva proširite svoje – a ako u vezi postoje ljubav, međusobno razumevanje, poverenje i poštovanje, ako je komunikacija među partnerima dobra (bez svega navedenog nema ni dobre veze), ničija prošlost, kao ni nesrazmera u iskustvu ne predstavljaju problem. Ono što se ne zna vremenom se može naučiti (na obostrano zadovoljstvo i „učitelja“ i „učenika“), ono što ne prija se odbije, i to je to.
Samo polako i opušteno!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.