Kad ona ima burnu seksualnu prošlost…

Foto: Tiffanyspalace/Pixabay.com

Po nekim klišeima, muškarci su svi odreda užasno sujetni. I svi odreda pate od jako krhkog ega, mnogo je toga što ih lako može isprepadati. Recimo, činjenica da žena koja im se dopada ima burnu seksualnu prošlost. Zastrašujuće li ideje!

Ono što tu (ako slušate uopštene priče o muškarcima i njihovom krhkom egu) isprepada muškarce najčešće nije strah od toga da je ona, isprobavajući sve i svašta, “navukla” i neku bolest koju bi mogla lako da im prenese. Ne. Najgori strah je da je ona bila s nekim muškarcem koji je bolji ljubavnik od njih i da će, jednom kad iskusi njihovo (ne)umeće, da ih ismeje, da svima priča viceve o tome kako oni ne umeju i obična su derišta u krevetu dok je taj-i-taj bio mnooogo bolji, i da će zauvek ostati obeleženi među svima koji ih znaju kao potpuno nesposobni u krevetu.

Dobro, malo karikiramo. Ipak, ako slušate gomilu priča o muškarcima, te priče neretko liče na karikature. Jeste istina da postoje i neki muškarci koji se boje da je neko iz partnerkine prošlosti bio bolji u krevetu od njih, kao što postoje i muškarci koji ne mogu da podnesu da je partnerka pametnija od njih, uspešnija, da zarađuje više od njih… Međutim, to ni izdaleka ne znači da su svi muškarci takvi. Što se žena s burnom seksualnom prošlošću tiče, ima muškaraca koje će baš to oduševiti, čak i ako sami nemaju takvo iskustvo – eto prilike da iskustvo prošire, kao i da budu sa ženom koja zna u čemu uživa i ne usteže se da to i traži.

Pored toga, iole zreliji i inteligentniji muškarac primetiće činjenicu da ta žena burne prošlosti, čak i ako je u toj prošlosti postojao neki fenomenalan ljubavnik, s tim ljubavnikom više nije. Da li je to zato što joj ni on nije bio dovoljno dobar? Teško. Verovatnije je to zato što joj seks, ma koliko bio dobar, ipak nije sve u životu – veza u kojoj postoje međusobno razumevanje i podrška među partnerima, ljubav i dobra komunikacija, pruža mnogo veću i trajniju sreću od veze u kojoj postoji fenomenalan seks, ali malo šta drugo. A za tu lepšu vezu zaista nije bitno koliko je neko tehnički vešt u krevetu – da i ne spominjemo da se tehnika uvek može naknadno steći.

Dakle, bez straha od njene burne seksualne prošlosti – zaista nije verovatno da bi mogla da ugrozi vašu zajedničku budućnost.

7 komentara

 • milovan

  Mene to ne zanima. Ja volim da ga metnem,pa jeli njoj dobro ili nije.Toje njen problem.Nije ona to radila zbog mene,nego zbog sebe.Tako i ja. Lepo on pljune,ja lepo zaspim i zabole mene kako je njoj.Meni dobro.

 • Viktor Rotmiler

  Vrlo cesto,to je skoro pravilo,da devojka,koja je u jednom periodu svog zivota,morala da se bavi ograniceno prostitucijom,bude u braku savrsena zena,bolja od svih onih,koje su muskarce odbijale,sa onim cuvenim: “”Juh,sta ce te vi o meni misliti,ako vam dam ribu”! BLAJBI je potpuno u pravu.Njegov komentar,govori sasvim dovoljno. Samo zena-devojka sa “iskustvom”,u krevetu je boginja.One ostale… te mogu da ostanu pored sporeta,gde im je i mesto.!

 • Viktor Rotmiler

  Samo zena,koja ima,ili je imala,burnu seksualnu proslost,samo ona vredi. Ako normalan muskarac,zeli da dozivi vrhunska uzivanja,uzivanja koje samo nebo i Raj,ako postoji,mogu da izmisle,onda se seksajte,SAMO sa zenom, koja ima,ili je imala (pod uslovom,da je jos mlada) burnu proslost.Te “cedne” te zene-devojke,bez burne proslosti,to su obicne kokoske,koje umesto jaja, mogu da vam kroz neki bledi,metiljavi seksualni odnos,”snesu” troje cetvoro dece.!

 • pera

  Tekst na nivou Raje,Gaje i Vlaje.

 • Blajbi

  Zene sa burnom seksualnom prosloscu budu veoma dobre i odane supruge u braku.

 • Nataša Gajić

  Pazite da vam ne pobjegne, jer ste ljubomorni i to ne krijete.

 • Katarina Kosovac

  Ovo je nešto što mi je bilo potrebno da pročitam! Definitivno se slažem sa ovim. Ali kako se osećaju prevarene žene, jer sam uverena da i one čeznu da budu bolje od svojih suparnica?

Ostavite komentar