Kad ona ima burnu seksualnu prošlost…

Po nekim klišeima, muškarci su svi odreda užasno sujetni. I svi odreda pate od jako krhkog ega, mnogo je toga što ih lako može isprepadati. Recimo, činjenica da žena koja im se dopada ima burnu seksualnu prošlost. Zastrašujuće li ideje!

Ono što tu (ako slušate uopštene priče o muškarcima i njihovom krhkom egu) isprepada muškarce najčešće nije strah od toga da je ona, isprobavajući sve i svašta, „navukla“ i neku bolest koju bi mogla lako da im prenese. Ne. Najgori strah je da je ona bila s nekim muškarcem koji je bolji ljubavnik od njih i da će, jednom kad iskusi njihovo (ne)umeće, da ih ismeje, da svima priča viceve o tome kako oni ne umeju i obična su derišta u krevetu dok je taj-i-taj bio mnooogo bolji, i da će zauvek ostati obeleženi među svima koji ih znaju kao potpuno nesposobni u krevetu.

Dobro, malo karikiramo. Ipak, ako slušate gomilu priča o muškarcima, te priče neretko liče na karikature. Jeste istina da postoje i neki muškarci koji se boje da je neko iz partnerkine prošlosti bio bolji u krevetu od njih, kao što postoje i muškarci koji ne mogu da podnesu da je partnerka pametnija od njih, uspešnija, da zarađuje više od njih… Međutim, to ni izdaleka ne znači da su svi muškarci takvi. Što se žena s burnom seksualnom prošlošću tiče, ima muškaraca koje će baš to oduševiti, čak i ako sami nemaju takvo iskustvo – eto prilike da iskustvo prošire, kao i da budu sa ženom koja zna u čemu uživa i ne usteže se da to i traži.

Pored toga, iole zreliji i inteligentniji muškarac primetiće činjenicu da ta žena burne prošlosti, čak i ako je u toj prošlosti postojao neki fenomenalan ljubavnik, s tim ljubavnikom više nije. Da li je to zato što joj ni on nije bio dovoljno dobar? Teško. Verovatnije je to zato što joj seks, ma koliko bio dobar, ipak nije sve u životu – veza u kojoj postoje međusobno razumevanje i podrška među partnerima, ljubav i dobra komunikacija, pruža mnogo veću i trajniju sreću od veze u kojoj postoji fenomenalan seks, ali malo šta drugo. A za tu lepšu vezu zaista nije bitno koliko je neko tehnički vešt u krevetu – da i ne spominjemo da se tehnika uvek može naknadno steći.

Dakle, bez straha od njene burne seksualne prošlosti – zaista nije verovatno da bi mogla da ugrozi vašu zajedničku budućnost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.