U trendu

Njena velika tašna

Ima muškaraca koji, kada upoznaju žene, sud o njima delimično donose i na osnovu tašne koju dama nosi prilikom izlaska. Neće to biti presudno, daleko od toga, ali bi moglo da utiče na njegovu procenu nje, pa može da bude zanimljivo znati malo više o tome.
Osim ako se profesionalno bavi tašnama, ili ako baš želi da izlazi s damom koja ima očigledno skupu tašnicu, muškarci njenoj tašni neće posvetiti veliku pažnju – glavna stvar koju će primetiti biće veličina. I neće im se dopasti ako ona, kad izlaze, nosi veliku tašnu (naravno, ne govorimo o tome da njih dvoje putuju s kamperskim rančevima na leđima).
U čemu je problem s velikom tašnom? Ne izgleda baš ženstveno, tašnica je prikladnija (mada će praktični muškarci ipak želeti da njena tašna bude dovoljno velika za potrebne drangulije, a ne da oni moraju da nose njene cigarete i slično). Znatnom broju muškaraca uopšte nije jasno šta će dami velika tašna za večernji izlazak – jedno od njihovih pitanja je: "Šta nosi u tolikoj tašni, osamsto tampona?"
Pored toga, među nekim muškarcima postoji verovanje da je žena koja prilikom izlazaka nosi veliku tašnu prezahtevna i previše naporna. Besmislena predrasuda kojoj bi bilo teško naći logičan uzrok? Moguće – ali ta predrasuda je tu. Teško da će iole razumnog muškarca navesti da odbije damu samo zbog toga, ali ga može navesti na pogrešnu procenu.
Naravno, ako vi volite da tokom izlazaka nosite velike tašne, teško da ćete se toga odreći jer bi neko na osnovu takve sitnice mogao da stekne pogrešnu ideju o vama – onaj ko bi samo zbog toga pobegao od vas teško da vas zanima. Samo bi, eto, nekima moglo da bude zanimljivo da znaju i taj detalj – možda vam taj podatak nekad bude koristan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)