U trendu

Njihovo mišljenje o plastičnim operacijama

Veliki broj žena baš i nije zadovoljan svojim izgledom. Doduše, teško je i biti u potpunosti zadovoljan, naročito kada vas deprimirajuće često zasipaju slikama doteranih lepotica – doteranih i profesionalnim šminkerima i Fotošopom, ali i plastičnom hirurgijom. U večitoj želji da dostignu ideal lepote (šta god to kome značilo), mnoge dame se, ukoliko za to imaju mogućnosti, opredeljuju za plastičnu hirurgiju. Sad, znamo mi da one to čine zato da bi se dopale sebi i da to čine kako bi bolje izgledale od drugih žena – zamišljeni uzdasi muškaraca nakon zamišljene operacije služe više kao dokaz da su lepše od drugih žena nego bilo šta drugo. Samo, sudeći po tome što većina muškaraca ipak više voli kada je sve na devojci prirodno, pre će uzdahe (pa i potvrdu privlačnosti) pobrati devojke koje nisu išle „pod nož“.

Nije da su muškarci apsolutno protiv toga da devojka ili žena ode na plastičnu operaciju. Ipak, ako ih pitate kada im se čini da je opravdano da devojka to učini, evo koje ćete odgovore najverovatnije dobiti.

Po mišljenju većine muškaraca, u redu je da žena ode na plastičnu operaciju ako će je njen rezultat usrećiti. Oni više vole prirodan izgled, ali najlepša žena je srećna žena, pa ako joj odlazak „pod nož“ donosi sreću…

Drugi razlog koji muškarcima pada na pamet kao opravdan za odlazak na plastičnu operaciju jeste kada postoji zdravstveni problem koji će ta operacija ukloniti. Tu nema šta da se komentariše, zar ne? Kad se zbog zdravlja mora kod hirurga, mora se.

Treći razlog je relativno sličan drugom – naime, slažu se da je sasvim opravdano da na plastičnu operaciju ode osoba koja je doživela saobraćajnu nesreću, pa je treba „zakrpiti“ i „vratiti na staro“. Naravno da će svako normalan želeti izgled kakav je imao pre nesreće, ako je nesreća dovela do menjanja izgleda.

A ulepšavanje kao razlog za operaciju? Ako je neki muškarac to i naveo kao opravdan razlog, takvih nije bilo dovoljno da bi to dospelo na prva tri mesta na listi. Pa vi vidite koliko oni žele devojke „ulepšane“ hirurgijom…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.