U trendu

Nova seks poza koja ženu dovodi do eksplozije orgazma

Oralni seks je ženama često ključan za postizanje orgazma, a poza nimalo seksi naziva facesitting dobila je novi izgled i mnogo privlačniji naziv – queening.

Poza se svodi na to da žena čuči iznad partnerove glave i lagano se spušta kako bi je on mogao da je oralno zadovolji.

Mnogo je razloga zašto je queening sjajan za oba partnera, ističe za Men’s Health seksualna instruktorka Džidži Engl, autorka knjige „Sve je*ene pogreške: Vodič za seks, ljubav i život“.

Ženi ta poza donosi pruža osnaživanje i psihičko i fizičko, tvrdi Engl.

Klitoris u fokusu

„To je sjajan položaj jer je klitoris u fokusu, a stimulacija klitorisa je ključna za ženski orgazam“, kaže ona i nastavlja:

„Osim toga, tu je osećaj dominacije i svojevrsnog poštovanja od strane partnera, što može biti jako seksi. Poza snažno ruši ustaljenu sliku žene kao podređene u heteroseksualnom odnosu – žena je ta koju ovde opslužuju“.

Varijacije koje olakšavaju

Ipak, Engl dodaje da ova poza nosi blagodeti i za muškarca: „Pre svega, tu je pružanje zadovoljstva partnerki, a poza je idealna ako muškarac voli da bude podređen.“

Ako muškarac ima fetiš na zadnjice, u ovoj pozi će mu vaša biti nadohvat ruke, a savršena je i za one koji preferiraju lagano gušenje tokom seksa, ali Engl pritom upozorava da je bezbednost najvažnija.

Naravno, poza nosi i određene probleme. Osim ženama koje ne uživaju u oralnom seksu, poza neće goditi ni onima koje nisu naročito gipke. Kako savetuje Džidži, žena se može uhvatiti za uzglavlje kreveta kako bi bila stabilnija, ili može kleknuti umesto da čuči.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)