U trendu

Nova vremena? Ovo su četiri NOVA, „vruća” trenda u seksu

Ovi trendovi su posebno namenjeni mladima, kao i svim ljudima koji žele da obogate svoj seksualni život i spremni su za neka nova iskustva. Na internetu korisnici društvenih mreža često prepričavaju svoja iskustva i daju savete, a ovog puta uspeli su da pokrenu nove trendove, prenose mediji.

Oni služe da rasplamsaju strast u krevetu, ali i da pobude maštu između partnera.

Evo o kojim trendovima je reč.

“Vajazzling”

Vajazzling je neobičan trend koji je već zaživeo među mladima. Reč je o lepljenju ukrasnih kristalića na obrijanu kožu intimnih predela, što objašnjava i kovanica nastala od reči vagina i dazzling (sjajno, blješteće).

“Bunga Bunga”

Ovaj trend je nastao od razotkrivanja afere nekadašnjeg premijera Italije, Silvija Berluskonija. Izraz bunga bunga je postao sinonim za seks žurke na kojima se uticajni muškarci zabavljaju sa mladim devojkama. Obično je reč o jedva punoletnim devicama.

“Chweeting”

Kovanica reči Cheating i tweeting dovela je do nastanka trenda koji se bukvalno prevodi varanje na Tviteru.

“Dogging”

Iako vam je prva asocijacija dogi poza u seksu, ovaj trend nema nikakve veze sa tim. Dogging je hobi perveznjaka koji pod izgovorom da idu da prošetaju psa namerno šetaju mračnim delovima parka u nadi da će zateći neki par u seksu. Tada ih obično gledaju, a neretko i snimaju, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.