Novi VRUĆI SEKS TREND podgrejaće strasti u krevetu!

Ovaj seks je nežan i bazira se na emocijama. Tako da nije baš prikladan ako partnera ne poznajete najbolje.
Lagani seks u trendu je već neko vreme, a iako možda na prvu zvuči dosadno, oni koji su ga isprobali naprosto ga obožavaju.

Kod ovog načina vođenja ljubavi, ističu seks stručnjaci, parovi nauče neke nove stvari. Kao na prijer, da orgazam nije uvek prioritet i da snažno uzbuđenje takođe pruža neverovatne užitke.

Ovaj seks je nežan i bazira se na emocijama. Tako da nije baš prikladan ako partnera ne poznajete najbolje.

Kao prvo, potrebno je dosta vremena. Lagani seks može trajati do tri sata. Ako je jedno od vas pod stresom, pre vrućih aktivnosti se treba opustiti dubokim disanjem ili umirujućim čajem. I krenite.

Lezite zajedno goli u krevet, budite blizu, nemojte se dodirivati, opustite tela i nemojte se previše uzbuđivati. Zatim krenite s dodirima. On sme staviti ruku na vašu vaginu, vi na njegov penis, nežno, bez stimulacije.

Otkrivajte partnerovo telo iznova i iznova te pritom izbegavajte dobro poznate pokrete. Krenite s nežnim poljupcima, jer suština ovog seksa je predigra. Gledajte se u oči, recite šta osećate…

I tada se spojite nežno i bez previše kretanja. To se može, kažu stručnjaci, i s blagom erekcijom. Ovo se zove mekana penetracija.

Najbolji položaji su položaj kašike (s boka) ili makaze (legnite na bok, okrenuti jedno prema drugome. Jednu nogu stavite nemu među noge, a drugu preko njegovog boka).

U dugim vezama se seks često svede na onaj brzinski, pa onda i zaboravimo kako izgleda pravi seks prožet nežnošću i emocijama.

Vreme je da polako pojačavate uzbuđenje. Kod muškaraca, u ovoj fazi često dolazi do problema jer im se orgazam približava. Važno je da ga naučite odložitit. Prestanite s penetracijom i krenite istraživati erogene zone i prepustite se dodirima. Penetracija kod laganog i sporog seksa znači povezati se. Kod običnog seksa, ona predstavlja glavni deo seksualne igre.

Nema naglih i brzih pokreta. Ne zaboravite, ne vrti se sve oko orgazma. Međutim, to ne znači da ga nema ili ne sme biti.

Stručnjaci su čak uvereni da je on kod laganog seksa intenzivniji nego ikada. Slično je kao kod tantričkog seksa, dugotrajno odgađanje orgazma vodi ka sasvim novom intenzitetu vrhunca. Vredi isprobati!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.