U trendu

O čemu žene razmišljaju nakon seksa? Muškarce je to godinama zanimalo, sada je jasno

Mnogo puta se povela tema o tome šta muškarci i žene zamišljaju pre ili tokom vođenja ljubavi. Ipak, pored toga, postavlja se pitanje i šta je to o čemu razmišljaju nakon seksa, a iako možda ne deluju previše znatiželjno, muškarce ovo jako zanima.

Žene, baš kao i muškarci, vole da imaju keca u rukavu i ostave muškarca da se pita da li je bio dobar i hoće li ga one ponovo pozvati. Ali, da ne biste previše razbijali glavu, najbolje bi bilo da konkretizujemo – ovo su stvari o kojima žene razmišljaju odmah nakon seksa, kako piše Net.hr.

Žedna sam

Iako ovo nema veze sa seksom i vašim umećem, žeđ je ono na što se često pomisli odmah nakon njega.

Iscrpljena sam

Seks je energija. Potrošnja energije vodi do iscrpljenosti, pa bi mogla da poželi i da pojede nešto odmah nakon seksa i kalorija koje je potrošila.

Kako sam dobra…

Moguće je da ljubite ženu koja ima ego muškarca, što je zapravo genijalno! Takva žena je ponosna „na svoje veštine“ s razlogom. Muškarci, ne biste li se rado odrekli utakmice nedeljom da možete ljubiti ženu koja će vas ostaviti bez daha?

On je bio tako dobar…

Da, ponekad žene misle o tome kako je partner dobar u krevetu, mada izraz njenog lica neće otkriti te „prljave“ misli. Ako primetite da mirno posmatra zid nakon seksa, možda jednostavno ne želi da vam otkrije koliko ste stvarno dobri.

Ovo se brzo završilo…

Možda je malo neprijatno, ali ako odnos traje kratko, žena će to sigurno primetiti.

Voli li me?

Neke žene veruju da je ovaj intiman čin romantična veza koja će potrajati. Za ovu percepciju postoji razlog – ili ste je naveli da tako misli ili ona smatra da je dobar seks garancija da ćete je voleti – što se, budimo iskreni, često i dogodi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.