Oblik vaših grudi otkriva kakvi ste u krevetu, muškarac pogledom u dekolte može sve da zaključi – tvrdi poznati seksolog

Prema mišljenju Pjetra Lorenconija, seksologa iz Italije, samo na osnovu pogleda na dekolte, muškarci mogu da znaju šta ih čeka!

Ovaj seksolog smatra da je otkrio vezu između oblika ženskih grudi i performansi u krevetu.

Nismo baš  sigurni otkud mu podaci koji bi potvrdili njegove zaključke, ali on smatra da je moguće razlikovati nekoliko tipova ljubavnica na osnovu oblika i veličine grudi.

Da stvar bude još zanimljivija, oblike je poredio sa voćem.

Evo njegovog mišljenja, a vi procenite da li u tome ima ikakvog smisla ili ne!

Dinja

Lorenconi tvrdi da su žene okruglih grudi majčinski tipovi. One prvenstveno žele divljenje muškaraca. Ako ih razmazite vrlo retko će odbiti vaš poziv na seks.

Limun

Muškarci koji vole žene divljeg i neukrotivog karaktera trebalo bi da biraju one čiji vrh grudi podseća na polovinu limuna. Ove žene su pune života, ponekad slatko drske, ali iznad svega žele život pun iznenađenja i adrenalinskih užitaka.

Grejp

Žene koje se kriju iza ovakvih grudi daleko su od onoga što muškarci očekuju. Možda deluju seksi i zavodljivo, ali one su načelno stidljive i nisu zainteresovane za velike izlive strasti. Njima je razmena nežnosti važnija od seksa.

Kruška

Žene s kruškolikim grudima vole ljubav u svim varijacijama. Iako su konzervativne, žene ovakvog poprsja vole seks u svim varijantama. Ponekad su vrlo religiozne, ali to ih ne sprečava da uživaju u avanturama.

Pomorandža

Ako vas njene grudi podsećaju na pomorandže, ne očekuje vas vatreni seks. Žena s dve pomorandže ispod tesne majice veoma je samouverena, dobro zna koji su joj životni prioriteti, ali je veoma malo zainteresovana za igre u krevetu. Radije bira prijateljsko druženje s partnerom.

Trešnje

Ako su trešnje vaše omiljeno voće, znajte da su žene s malim grudima koje podsećaju na ovo voće veoma zabavne i vrlo uzbudljive. Inteligentne su. Zbog toga su odlične partnerke za svakodnevni život, kao i za provod, ali u krevetu su mnogo mirnije, nisu spremne za prevelike akrobacije i eksperimentisanja.

Patlidžan

Plavi patlidžan. Nije voće, ali žene s grudima koje nalikuju na plavi patlidžan prepune su ljubavi i u životu uživaju punim plućima, piše Ženski magazin.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.