Obratite pažnju: 5 znakova da ste u karmičkoj ljubavi

Evo kojih 5 znakova pokazuju da ste u karmičkoj ljubavi!

Ako ste nekad bili u vezi koja je počela snažno, puna emocija, sreće i strasti, a završila se bolnim brodolomom, moguće je da ste bili u karmičkoj ljubavi. Karma se odnosi na posledice koji postupci osobe imaju na ostatak života. U tradicionalnom budizmu i hinduizmu, vaša karma ima direktan uticaj na vašu sudbinu u vašoj sledećoj inkarnaciji. Karmčke veze se najčešće zasnivaju kako bi se ispravile greške iz prošlosti.

Evo kojih 5 znakova pokazuju da ste u karmičkoj ljubavi:

1. Intenzivna strast

Neverovatna magnetska privlačnost i strast, posebno na početku odnosa, mogu biti znakovi karmičke veze. Stalno želite da budete zajendo, a energija koja vas povezuje je neopisiva. Već na prvi pogled osetili ste varnice. U ovoj privlačnosti i strasti ne postoji ništa loše, ali ćete zbog toga teško otići od ove osobe.

2. Opsesija

Kada ste u karmičkoj vezi, opsednuti ste svojim partnerom. Želite da znate šta radi, šta gleda, o čemu razmišlja i sa kim razgovara praktično svakog minuta kada niste zajedno. Neprestano brinete šta može da radi i kakve su mu misli.

3. Ljubomora

Zajedno sa opsesijom dolazi i ljubomora koja se pojavljuje u svakoj karmičkoj vezi. Ljubomora je strah koji truje dušu i podstiče druga negativna emotivna stanja poput neurotičnosti, posesivnosti i zavisnosti. Kada se u karmičkom odnosu pojavl ljubomora, sve ono lepo polako počinje da nestaje.

4. Kontrola

Zajedno sa ljubomorom dolazi i kontrola. Vi u vaš partner možete koristiti različite načine da biste se kontrolisali. To uključuje špijuniranje, provera telefona ili zabrana druženja sa prijateljima ili porodicom. Kada partner na bilo koji način pokušava da vas udalji od bliskih osoba, budite uvereni da ste u toksičnoj vezi iz koje treba da izađte i krenete drugim putem.

5. Sebičnost

Prava je ljubav kada se potpuno dajete i uživate u njoj, dok se u toksičnom odnosu meri svaki dodir, poljubac, pomoć, dobro delo… U karmičkoj vezi partneri za cilj imaju samo da zadovolje svoje potrebe i žellje, ne mareći za drugu stranu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.