Odabrala je film „za plakanje“

Jedna od čestih varijanti prvog izlaska su bioskop i večera (ili već nekakav obrok). Muškarcima se tu nekad ne dopadne njen izbor filma – evo kako se jedan muškarac "izborio" s tim, a da dama ipak nije odustala od njega.
Kao izlazak, on je predložio bioskop i večeru. Ona se složila. Kako bi se poneo kao džentlmen, izbor filma prepustio je njoj. Nije bio oduševljen kada se opredelila za film za koji je pretpostavljao da će rasplakati mnoge gledateljke, moguće i nju, ali nije ni naglas gunđao. Neko vreme posle početka filma, čulo se šmrcanje iz publike. Kako nije smatrao da je plakanje na prvom sastanku baš dobra ideja, i kako bi zabavio i sebe i damu s kojom je izašao, on je počeo da preteruje. Jecao je, šmrcao u maramicu, rekao dami o junakinji filma: "Siguran sam, ‘šmrc’, da više nikad neće moći da voli…"
Damina reakcija? Pošto je u bioskopskoj sali bilo još ljudi, bilo ju je delimično blam zbog njegovog preterivanja. Međutim, kako nije bila lišena smisla za humor, nije ga ostavila odmah nakon filma, pa ni posle večere, već su nastavili da se viđaju. I upamtila je da više ne predlaže takve filmove za zajedničke izlaske.
Ne kažemo, ima i dama koje bi se naljutile zbog ovakvog postupka. Međutim, mnoge ne bi; velik broj bi cenio njegov pokušaj da je zabavi, kao i to što nije samo natmureno sedeo na filmu kakav mu se ne gleda, već joj je bez optuživanja stavio do znanja da nema želju za takvim filmovima.
Moglo bi da bude rizično probati nešto slično, ali bi, ako ste s damom koja ima smisla za humor, moglo da bude i zanimljivo, i početak lepe veze – naravno, pod pretpostavkom da se i gospodin prikloni daminim signalima da nešto ne želi da radi, da su oboje sposobni za takvu komunikaciju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.