U trendu

Oduševiće ga – ili neće

Na mnogim mestima možete da naiđete na savete kako da svog dragog žestoko uzbudite, šta će ga sve izludeti od želje za vama i oboma vam pružiti fantastičan seks. U stvarnosti to i ne ide baš tako – neretko se desi nešto što baš i ne želite kad isprobate neki od takvih saveta.
Recimo, ona kupi seksi donji veš u nadi da će mu se tako više dopasti, a on taj veš i ne primeti, ili mu ona u tome izgleda smešno. Ili, ona reši da izvede striptiz samo za njegove oči, nabavi u seks-šopu i poneki dodatak, kao što su nalepnice za bradavice, a njemu to bude odbojno, ili počne da se valja od smeha. Takvih i sličnih primera nije malo.
Saveti kako da ga uzbudite ipak su samo predlozi. Nekim muškarcima će se takve stvari dopasti, neki će prema njima biti ravnodušni, neki će se smejati, nekima će biti odbojno… Nije moguće napisati savete koji će biti uspešni za sve, pa tako od "genijalnih ideja" mogu da ispadnu poprilični promašaji.
I, šta vi tu da radite? Naravno, pod pretpostavkom da ste uopšte zainteresovane da za svog dragog izvodite striptiz ili trbušni ples, isprobavate komplikovane pozicije, nosite seksi veš… Ukoliko niste zainteresovane ni za šta od toga, bolje je i ne pokušavati, jer teško da će on uživati ukoliko se vi osećate smešno ili nelagodno (ako bi on uživao u vašoj nelagodi, sklanjajte se od njega!).
Osim ako vaš partner jako voli iznenađenja i krupne korake izvan uobičajenog, postupajte pažljivo i polako. Za početak, sačekajte da ga malo bolje upoznate (ukoliko se radi o novom partneru), da se među vama razvije komunikacija, a onda ćete već bolje znati šta voli, šta ne, šta mu je odbojno, i moći ćete da pretpostavite šta je to što bi ga zanimalo – a neće smetati ni ako mu stavite do znanja šta biste vi volele da isprobate.
Uživajte!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.