U trendu

Okviri naočara govore o njemu

Večita je ženska želja da o muškarcu koji im se dopao saznaju što je moguće više još pre nego što prvi put razgovaraju s njim. Tu su onda pričice tipa „šta vam ovo govori o njemu“, „šta vam ono govori o njemu“… Jedna takva pričica postoji i za naočare koje on nosi – naravno, krajnje je uopštena i ne treba je shvatati preozbiljno.
„Rej ban“ naočare su klasika; recimo, one sa zlatnim metalnim okvirom i staklima nalik na ogledala. Ovakve naočare biraju društveni muškarci, koji ne vole da odskaču i dobro se uklapaju u okolinu. Uglavnom su otvoreni, prijateljski nastrojeni i prijatni.
Ram od crne plastike, uz tamna stakla ili stakla koja izgledaju kao ogledala – klasični izgled pilota. Muškarci koji biraju ovakve naočari su agresivni, pripadaju savremenom tipu, koji smatra da je u trendu biti mlad i gnevan. Nisu loši ako želite da izlazite s nekim ko je uveren da je „faca“.
Postoji još jedan tip muškaraca koji koristi crni plastični okvir, s tim što ga oni kombinuju sa staklima boje dima ili s foto-grejem. Takvi muškarci vole da deluju tajanstveno, seksepilni su ili se trude da izgledaju tako. Često su zavodnici, mada ima i onih koji nisu svesni da odišu seksepilom.
Klasičan pravougaoni ram (potpuno im je svejedno da li je plastični ili metalni), stakla koja nisu živih boja – ovakve naočari odaju inteligentnog muškarca, koji u naočarima vidi praktičnu stvar, a ne modni detalj. Dokle god im naočari štite oči od sunca, ne mare naročito za izgled, samo da nije nešto preupadljivo.
Ima i onih koji biraju naočari bez okvira, i oblik stakala im nije bitan. To su najčešće pitomi, iskreni i otmeni muškarci.
Kao što smo već rekli, ovaj tekst je prilično uopšten – i ne uključuje mogućnost da je neko pozajmio naočare za sunce od prijatelja ili kupio jedine koje je tog trenutka mogao da nađe a da mu se iole dopadaju. Ako se nešto iz teksta poklopi s osobom koju ste sreli, to vas može zabaviti, ali tekst ne treba shvatati kao strogo pravilo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.