U trendu

Omiljena seks poza otkriva karakter vaše veze

Seksualni eksperti otkrivaju šta omiljene poze govore o vama i vašem partneru.

Misionarska poza

Dugo ste zajedno, što objašnjava zašto jedno drugom završavate rečenice. Vaš brak je rutinski i prijatan. Osećate se sigurno, ali ste na granici da vam postane dosadno. Ipak, ne brinite. Ljubav koju gajite jedno prema drugome s godinama postaje sve dublja. Sve što vam treba je malo raznolikosti, uzbuđenja i spontanosti u životu. Najbolje mesto na kojem to možete potražiti je vaša spavaća soba.

Žena je gore

Ovaj par je jako zaljubljen, veruju jedno drugome, skloni su istraživanju. Vaš brak je ispunjen kompromisima i poverenjem. Takođe, prihvatate svoje telo, volite ga takvo kakvo je, prijatno se osećate kada je u pitanju vaša sopstvena seksualnost. Ipak, volite da uzmete stvar u svoje ruke. Uopšteno, ovo je par u kojem partneri vole da dele poslove, kažu stručnjaci.

Pseći stil

Vaš brak je pustolovan i zabavan. Osim toga, oba partnera su potpuno opuštena, prijatno se osećaju po pitanju seksualnosti i nikada im nije dosadno. Izuzetno su otvoreni i iskreni o svemu u životu, ne samo seksu.

Položaj kašike

Ako vam je položaj kašike najdraža poza, verovatno imate vrlo brižan i odan brak. Žudite za intimnošću i volite telesnu prisnost. Takođe ste neverovatno duboko emotivno povezani.

Brzi seks

Uprkos prenatrpanom rasporedu, uvek uspete da ukradete malo vremena pre nego što se deca probude ili pre nego što krenete na posao. Ako vam zvuči poznato, onda je vaš brak ispunjen spontanošću i strašću. Ponekad vam je teško da se suzdržite i da ruke držite podalje jedno od drugog.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.