On je super – ne dajte ga! (2)

Vaše prijateljice mu se dopadaju i nikada ne kaže ništa ružno o njima. Ako mu se neka baš i ne dopada, biće veoma pažljiv kada vam kaže nešto ne baš lepo o njoj – i neće mu pasti na pamet da to učini dok se vas dvoje stvarno dobro ne upoznate i ne zbližite.

Imate prelepu prijateljicu za kojom svi muškarci prosto lude i koja i te kako ističe svoje duge noge, raskošan dekolte, platinastoplavu kosu… Bile ste s njom kad ste se upoznale s njim – i on jedva da je i pogledao vašu prijateljicu.

On smatra da ste vi na prvom mestu i otvoreno vam kaže da ste mu vi najvažniji u životu. To ne znači da će se odreći ostatka života (kao ni vi) – ali znaju se prioriteti. Baš kao što je i vama on na prvom mestu – i prvi put u životu ne osećate se nelagodno da mu to i kažete.

U jednom trenutku, ili dok ste bili bolesni, ili dok je čekao da dođete, oribao vam je kupatilo vašim mirišljavim (i ne baš jeftinim) šamponom za kosu, izbacio vam đubre i tu i tamo obrisao prašinu (koja se razletela po drugim stvarima) – i sve što ste bile u stanju da pomislite bilo je razneženo: „Joooj, pa on se potrudio da mi sredi stan, tako je divan…“

Nenajavljeni ste banuli kod njega, onda kad vam je poslao poruku da će imati neko društvo te večeri. Nije mu smetalo, naprotiv; oduševio se što vas vidi i veselo vas upoznao sa svojim prijateljima (ili ko mu je već bio u poseti). Nije mu palo na pamet da ga proveravate, ili bar ničim nije pokazao da mu je to palo na pamet (ako ćemo iskreno, proveravanje nije ni vama palo na pamet – nedostajao vam je i zato ste banule kod njega, potpuno zaboravivši na njegovu poruku).

Ukoliko sebe i svog dragog prepoznajete u bar pola ovih stavki, s njim vam je, bez svake sumnje, predivno. Čestitamo! Naravno, ne ispuštajte ga iz ruku!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.