U trendu

On vas proverava?

Kada prvi put izađete s novim muškarcem, želećete da se što bolje predstavite i, naravno, da saznate što je moguće više o njemu. Slične će biti i njegove želje. Ako vas zanima šta je to što muškarci najčešće proveravaju kod žena, odnosno, na šta, statistički gledano, inteligentni muškarci najviše obraćaju pažnju, evo prilike da saznate.

Pametan čovek proveriće koliko ste ljubazni (ko bi još želeo da bude s „nekom tamo rospijom“?). To se najlakše vidi ne iz vašeg ponašanja prema njemu – naravno da ćete se potruditi da prema njemu budete fine – nego iz vašeg ponašanja u restoranu ili kafiću. Zato je veoma dobra ideja da se lepo ponašate prema osoblju (u „lepo ponašanje“ ne spada flert, ali spadaju učtiv osmeh i netretiranje osoblja kao da su šljam čiji je jedini smisao života da služe vas), a ako on ponudi da plati obrok ili piće, obavezno se zahvalite. Podrazumeva se da na sličan način možete i vi proceniti njega – ako je fin prema vama, a odvratno se ponaša prema kelneru, bež’te od njega!

Lako se može desiti i da muškarac proveri koliko ste ljubomorne time što će „slučajno“ spomenuti bivšu devojku. Ako uz priču o njegovoj bivšoj dođe i neki detalj o gluposti koju je napravila pred njegovim roditeljima, stavlja vam do znanja da mu je porodica veoma bitna i da u njih ne sme da se dira.

Nije nimalo neobično ako vas pita o vašem poslu. Međutim, može se desiti i da diskretno pita o vašim odnosima s kolegama i pretpostavljenima – na taj način želi da sazna da li ste skloni sukobima, koliko umete da sarađujete i kakav je vaš odnos prema autoritetima.

Postoji mogućnost i da vam predloži nešto neobično, kao što je odlazak na neobično mesto, ili da vas pita da li biste se bavile nekim ekstremnim sportom. Ne brinite ako nemate želju da isprobate skok s padobranom – samo želi da zna koliko daleko ste spremne da idete.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.