U trendu

Ona očekuje da ispunite obećanja (2)

Niko ne voli kada mu nešto obećate, ili samo kažete da ćete to uraditi, a onda od cele stvari ne ispadne ništa. To pravi probleme i vama, jer tako narušavate svoj kredibilitet – ako se tako ponesete prema svojoj dragoj, može da pomisli da ste nepouzdani i da se na vas ne može osloniti, što teško da je zdrava osnova za dužu vezu. Evo nekih neispunjenih obećanja koja posebno iritiraju dame.
3. Čuo sam da je taj restorančić zaista lep, trebalo bi da odemo tamo. Kada tako nešto kažete voljenoj osobi, jako je obradujete. Često su žene te koje planiraju izlaske, i dopada im se kada se, za promenu, njihov dragi pobrine za celu stvar: rezereviše sto, organizuje sve što treba… Dama se onda oseća maženo i paženo. Ako joj spomenete da je restorančić lep i da bi trebalo da odete tamo, ona će pretpostaviti da ćete se pobrinuti za to i stvarno je izvesti, i razočaraće se ukoliko to ne učinite. U gužvi ste i ne možete sad i to da organizujete? Zamolite je da vas kasnije podseti, pa da je onda izvedete. A možda vas i iznenadi time što ceo izlazak isplanira ona.
4. Doći ću u sedam. Da, i žene kasne, i ne budu uvek spremne za izlazak u vreme za koje ste najavili da ćete doći po njih. Ipak, ako zakasnite (ne govorimo ovde o kašnjenju od pet do 15 minuta, nego od sat vremena), vaša draga će se osećati kao da je ne cenite, i kao da vam i nije baš stalo da izađete s njom. Naravno, može se desiti da vam nešto iskrsne (recimo, šef vas je pet minuta pred kraj radnog vremena zatrpao poslom koji smesta mora da se obavi, što znači da ćete u kancelariji morati da budete znatno duže nego što ste planirali) – tada je osnovni red da pozovete svoju dragu i to joj kažete. Tako smanjujete šanse da kasnije dođe do svađe.
Može da zvuči kao da se radi o sitnicama, ali kada se damama najavi nešto lepo što onda s nestrpljenjem iščekuju, razočaranje ako od toga ne ispadne ništa ume da bude veliko i da ih, ako se razočaranja te vrste ponavljaju, nekad čak i uveri da vi niste onaj pravi za njih. A to ne želite, zar ne?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar