U trendu

Ona pita imate li nekog

Negde ste upoznali devojku ili ženu koja vam se dopada. Možda je niste upoznali, ali ste je i te kako primetili i smišljate kako da joj priđete. Moguće je i da je ona ta koja prilazi vama. Tek, situacija je sledeća: devojka vam priđe ili je već u kratkom i neobaveznom razgovoru s vama i pita vas da li imate devojku. Po logici stvari, to bi trebalo da znači da je zainteresovana za vas, zar ne? Na neki način, da – u svakom slučaju je interesuje da li ste „zauzeti“, samo je pitanje zbog čega je to interesuje.

O čemu se tačno radi možete da procenite iz načina na koji vas je pitala imate li devojku. Ako je pitala otvoreno i neuvijeno, sasvim je moguće da nije ona ta koja je zainteresovana za vas, već njena drugarica (Jeste li „ošacovali“ i tu drugaricu? Kakva je?) – a devojka je praktična i odlučna, ne želi da nagađa i ne želi da vodi beskrajne telefonske razgovore s drugaricom tokom kojih će se njih dve pitati da li je sitna crnka koja je došla s vama vaša sestra, koleginica ili devojka.

E, sad, ako ne pita direktno, već uvijeno, posredno, nešto u stilu „ideš na tu-i-tu premijeru solo ili…“, onda je verovatnije da je ona ta koja je zainteresovana. Kada su sopstvene emocije u pitanju, malo je teže direktno pitati kada znamo da bi odgovor mogao prilično da nas razočara, tako da, uopšteno uzev, što je uvijeniji i „smotaniji“ njen nastup, to je više zainteresovana za vas (osim ako je od onih koji ne umeju otvoreno ni veknu hleba da traže).

Ako ne samo da je uvijeno pitala nego vas je u nekom trenutku pitala i koji ste znak u horoskopu, tada je ili opsednuta astrologijom ili već pokušava da predvidi kako biste se vas dvoje slagali – moguće je da će, čim stigne kući, da uradi vaše uporedne horoskope i na osnovu njih izračunavati koliko se u čemu slažete i kakva bi bila najefikasnija strategija da vas osvoji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.