Ona u njegovoj košulji

Može da bude zgodno kada ste vi i vaš dragi slični po visini i po stasu – to omogućava da u nekoj meri razmenjujete garderobu, što, sa svoje strane, može da doprinese razvijanju međusobne bliskosti. A opet, može da bude super i ako vam je njegova košulja prevelika – a ipak je nosite.
Podrazumeva se, ovo će funkcionisati samo ako on nema ništa protiv toga, ako ne čuva ljubomorno svoju garderobu, ili ako mu baš ta košulja nije baš tad neophodna. I, šta ćete vi s njom, i zašto biste nosile košulju koja vam je prevelika?
Ne radi se tu o bilo kojoj prevelikoj košulji, već o njegovoj košulji. A mnogi muškarci vole da vide svoju partnerku u svojoj košulji, jer im to deluje kao da ona sa sobom nosi jedan deo njega. U njegovoj košulji možete šetati po kući (pazite samo da je ne uflekate), a možete je nositi i napolju, dobro iskombinovanu.
Dobra kombinacija može da bude uz neke uzane pantalone – njegova košulja onda dođe nešto kao tunika, ili uz haljinu, pri čemu vam je njegova košulja u funkciji jaknice. Uz oba primera lepo se uklapa i neki kaiš koji bi vam naglasio struk.
Pored toga što se muškarcu dopada da partnerka nosi jedan deo njega, u njegovoj košulji će izgledati i nekako sitnije, nežnije, što će njega navesti da se oseća muževnije. Ona nosi jedan deo njega, a on je tu, njen zaštitnik, pravi muškarac. U današnje vreme, nekim muškarcima nedostaje taj osećaj – da su zaštitnici partnerki, naročito ako su im partnerke prave lavice koje su u stanju da se za sve izbore same. Ovo ne znači da je neophodno konstantno izigravati krhku, bespomoćnu ženicu, ali će veliki broj muškaraca povremen fragilan izgled smatrati privlačnim (a vi još i dobijete dodatni komad garderobe koji vam lepo stoji).
Mala napomena: ovako nešto bolje je ne pokušavati na početku veze, jer može biti shvaćeno kao pokušaj da se svojataju i njegove stvari i on sam. Međutim, malo kasnije u vezi, ima dosta muškaraca koji bi uživali u ovakvom postupku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.