One obožavaju oralni seks?

Nasuprot uverenjima nekih, muškarci se uglavnom trude da udovolje svojim partnerkama, bar onda kada znaju kako da im udovolje. A jedna od priča o velikom ženskom zadovoljstvu je i ona o oralnom seksu – žene bi, prema toj priči, trebalo da jako uživaju u primanju oralnog seksa. Uglavnom i uživaju. U čemu je onda problem?

Problem nastaje, kao i obično u međuljudskim (pa i muško-ženskim) odnosima, zbog nedostatka efikasne komunikacije. To što je muškarac voljan da pruži oralni seks partnerki ne povlači nužno za sobom da on telepatski zna kakvi će tačno dodiri, koliko jaki, u kom trenutku toliko-i-toliko jaki, brzi, spori, na kom tačno delu i slično prijati njegovoj partnerki. Tako se može desiti da on izvodi „ples jezikom“ beskrajno dugo, verujući da će time pružiti partnerki neizmerno zadovoljstvo. A ona nešto i ne uživa i, nakon nekog vremena, samo čeka da njemu dosadi pa da nastave sa seksom. Konstantno prelaženje preko jednog istog delića tela nakon dužeg vremena samo iritira, a ne donosi zadovoljstvo.

Šta u ovakvoj situaciji? Dobra stara komunikacija. Toga se ne treba stideti – ako se ne stidite da imate seks, zašto biste se stideli da partneru kažete šta želite od njega? Ili seks tretirate kao nešto što radite krišom od same sebe?

Naravno, teško da ćete želeti da zvučite kao uputstvo za upotrebu i teško da će vašem partneru prijati da sluša detaljna uputstva. Ipak, kratka uputstva kojima usmeravate partnera – „malo niže“, „malo sporije“, „nežnije“, kombinovana s pohvalama, njemu neće smetati, a vama će omogućiti da zaista uživate. Druga varijanta je pomeranje sopstvenog tela i/ili partnerove glave – tu čak i ne morate da upotrebljavate reči.

Dakle, drage naše dame, nemojte se stideti da diskretno usmerite svog partnera – tako ćete samo povećati i njegovo i svoje zadovoljstvo. Za gospodu: mnoge dame uživaju u oralnom seksu, da, ali ne uvek i ne u beskrajno mnogo oralnog seksa, pa nije loše biti otvoren za diskretna uputstva ili čak povremeno i pitati za njih.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.