U trendu

One su prevarile jer… (2)

Zašto neko prevari voljenu osobu? Razlozi su različiti, i kod muškaraca i kod žena. Preljuba teško da bi se ikada mogla nazvati opravdanom, ali bi moglo biti interesantno znati zašto su neke osobe – u navedenim slučajevima – žene, što ne treba shvatiti kao tekst o nemoralnosti žena uopšte, varaju i žene i muškarci – prevarile svoje partnere.
Rezervna varijanta. Počela je vezu s novim muškarcem prebrzo nakon što ju je partner s kojim je bila dve godine ostavio. Posle nekoliko meseci njen bivši se vratio i predložio joj da pokušaju ponovo. Još uvek je bila zaljubljena u njega i prihvatila je, a s novim muškarcem nije okončala vezu za slučaj da je bivši-sadašnji ponovo ostavi. Bivši-sadašnji je nakon nekog vremena ponovo postao samo bivši, a kada je novi muškarac saznao, preko zajedničkih prijatelja, da ga je prevarila, ostavio ju je. Smatra da je bar naučila bitne stvari: ne treba se viđati s dva muškarca istovremeno i ne treba pokušavati s produžavanjem veze koja je očigledno gotova.
Zaslužila je bolje. Bila je s partnerom koji ju je konstantno vređao i omalovažavao, komentarisao je u negativnom smislu njenu težinu, njenu trapavost, nazivao je glupačom… A opet, iz nekog razloga, ostajala je s njim, iako niko od njenih prijatelja ni porodice nije mogao da ga smisli. Onda je on otišao na put, a ona je na jednom slavlju upoznala muškarca koji mu je bio sušta suprotnost, fin, pažljiv, velikodušan, a takođe i veoma duhovit. Počela je vezu s njim, a kad se partner vratio s puta, ostavila ga je (omalovažavajućeg partnera, ne finog muškarca). Za tog finog muškarca se i udala.
Nešto joj je tu nedostajalo. Ona je bila iz primorskog mesta i obožavala je plaže, kupanje i surfovanje, a njen dečko je bio potpuno nezainteresovan za bilo šta od toga. Uvek su se svađali kada je trebalo rešiti kud će da putuju, i on bi uvek pobedio u tim svađama – nikada nisu otišli ni blizu nekoj plaži. Onda je s prijateljima otputovala u primorski gradić, iznajmili su brodić, kapetan tog brodića joj je bio izuzetno privlačan. Te večeri ga je srela i završili su u krevetu. Bila je to stvar za jednu noć, ali nije osećala nikakvu krivicu zbog toga. S partnerom je ubrzo raskinula, nikada mu ne rekavši za preljubu. Od tada, svaki muškarac s kojim je izlazila je morao da voli more i plaže i da bude voljan da putuje tamo (onda kada imaju priliku za putovanje, naravno).

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.