U trendu

Oni i stereotipna romantika

O sebi ne mislite kao o preterano zahtevnoj ženi kad se radi o poklonima. Volite romantiku, a koliko nešto košta uopšte vam nije bitno; ne patite za skupim cvećem, preskupim parfemima, bolesno skupim nakitom… Bitnije vam je da je poklon od srca i, kad vam poklon daje vaš dragi, volite da to bude nešto simpatično i romantično. Moguće je i da volite nešto zanimljivo, nešto drugačije, nešto što nije stereotip (kao uobičajeni pokloni koje smo naveli). O sebi razmišljate kao o ženi kojoj nije teško udovoljiti i kao o ženi na koju uopšte nije neophodno potrošiti brdo para.
Zato vas prilično iritira što vam vaš dragi, iako ste već neko vreme zajedno, večito poklanja baš te stereotipne stvarčice. U redu, lep je parfem koji vam je dao, ali stvarno nije morao toliko da troši (znate da ne stoji baš najbolje s novcem). Mogao je da smisli nešto, pa, originalnije. Zapravo, najviše zabrinjava u celoj toj stvari: da li vas on stvarno voli? Da li uopšte obraća pažnju na vas, da li primećuje šta vam se dopada, a šta ne – ili poklone bira po principu "to je klasika – ne može da omane"?
Drage naše dame, ako vas muče ovakve misli, niste usamljene. Muškarci su zaista često skloni tome da svojim izabranicama poklanjaju stereotipne poklone. Ipak, to ne treba da vas zabrinjava, jer se u najvećem broju slučajeva uopšte ne radi o njihovoj nemarnosti ni nerazmišljanju. Radi se o nečemu drugom – i znatno lepšem.
Naime, oni jako žele da vi budete srećne s njima i da se osećate sigurno i voljeno. Uglavnom im nije teško da smisle šta da poklone nekom ortaku, ali ko bi još žene razumeo? Ko bi još bio siguran šta je najbolji poklon za ženu – pogotovo kad se stvarno jako trude da je obraduju tim poklonom i kad im je izuzetno stalo do toga da ne pogreše? Zato će se veliki broj muškaraca opredeliti za staru dobru klasiku – upravo po principu "to ne može da omane". Jako se boje toga da bi mogli da omanu u izboru.
Ukoliko vam se ne sviđa takav poklon, a nemate preteranu želju da mu direktno kažete šta biste volele da vam kupi, u nekom trenutku mu predložite neke simpatične stvari u kojima možete oboje da uživate. Recimo, kažite mu da biste volele da za vaš rođendan oboje odete na masažu, ili da izađete u bioskop na najnoviji horor film (ako volite horor). Na taj način on može da stekne uvid u vašu predstavu romantike, pa će mu biti lakše da smisli nešto što bi obradovalo baš vas.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar