U trendu

Oni ne vole… (1)

Upoznali ste ga, nebitno u kojoj prilici. Razmenili ste brojeve telefona, ugovorili prvi sastanak. Nervozni ste – želite da ostavite dobar utisak, da se prikažete u najboljem izdanju, a nikad ne možete biti sigurne da će vam to i uspeti. Smišljate šta ćete reći, kako ćete se obući, kako ćete se ponašati… Evo male pomoći – u vidu podataka o stvarima koje muškarci uopšte ne vole kod žena, naročito ne na prvom sastanku (a ni na ostalim sastancima). Dakle, šta oni ne vole?

Kad žena priča samo o sebi: tačno je da on želi da vas upozna, ali ako pričate samo o sebi, zaključiće da se interesujete samo za sebe – i da se, shodno tome, uopšte nećete interesovati za njega. To ne znači da oni žele da samo vi njih slušate dok pričaju o sebi; to samo znači da bi bilo zgodno da nađete još poneku temu za razgovor. Ako baš volite da pričate o sebi, bila bi dobra ideja da to uradite na suptilniji način, recimo, tako što ćete pričati o filmovima i predstavama koje su vam se dopale, o nekim svojim interesovanjima… Obavezno pustite i njega da priča, pošto muškarci ne vole kad je žena toliko brbljiva da ne mogu da dođu do reči. Pored toga, i vi o njemu treba nešto da saznate, zar ne?

Žena nosi izazovnu garderobu i napadno je našminkana – na prvom sastanku? Ima muškaraca koji nemaju ništa protiv toga – ali takvi se vama neće dopasti, osim ako je seks jedino što želite od njih. Generalno uzev, ukoliko na prvom sastanku nosite izazovnu garderobu i napadno ste našminkane, muškarci će imati veoma nisko mišljenje o vama; čak i ako budu poželeli nešto s vama, to svakako neće biti duga veza. Bolja je ideja da se obučete ženstveno, ali ne i napadno.

Žena ne dozvoljava da joj muškarac plati piće – neprijatno. Danas je sve veći broj muškaraca koji prihvataju, pa i vole samostalne žene – ali ipak žele da se i pored takvih žena osećaju kao muškarci, a ne kao deca. Ako mu ne dopustite da vam plati piće (ne mora stalno, ali bar ponekad), biće to udarac za njegov ego, signal da ga ne „uzimate ozbiljno“ kao muškarca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar