U trendu

Oprez! Zbog ovoga pucaju i najčvršće veze

Šta mislite šta je to što možete uraditi a uništiće i najbolju vezu koju imate? Naravno – prevara. Prevaru je teško oprostiti pod kojim god uslovima da je bila načinjena. Ona ostavlja dubok trag kod osobe kojoj je učinjena i nakon nje teško je krenuti ispočetka. Poverenje se izgubi uglavnom zauvek.

Što ste u boljoj vezi, veći su izgledi da će vas partner ostaviti ako varate, otkrilo je istraživanje objavljeno u ‘Archives of Sexual Behaviour’.
“Nevera ostavlja dublji trag na onima koji su u vezi kojom su zadovoljni zato što dolazi neočekivano”, kaže autor istraživanja i dodaje: “Sve što su mislili da je sigurno u vezi iznenada dolazi pod znak pitanja… Ako pogrešite, možda će biti potrebni meseci da zaslužite opraštanje. Pritom morate dokazati da shvatate koja je bila vaša motivacija i zašto ste uopšte varali.“

Važno je da razmislite i o svom ponašanju u vezi. Da li ste radili nešto što je moglo da odgurne partnera u zagrljaj drugoj osobi? Ako ste npr. partnera svaki dan dočekivali s posla tako što ste ga napadali umesto da ga zagrlite i pitate kako je proveo dan, zapitajte se da li je krivica delimično i vaša. Ukoliko ste bili dobar partner a do prevare je ipak došlo, onda vaš partner možda i ne zaslužuje drugu šansu. Ipak, odluka je na vama. Imajte na umu da iako jednom odlučite da oprostite, drugi put ako se isto desi, nemojte. Stavite tačku na tu vezu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar