Oralni seks uvek je vanserijsko iskustvo, ali ovih 5 ženskih grešaka muškarci nikada ne praštaju

Mnogi muškarci oralni seks vole više od onog “običnog“.

Međutim, ovih 5 stvari ne podnose.

Kada u ključnom trenutku prestanete sa tim što radite

Ima devojaka koje, kada ih momak upozori da je blizu vrhunca, odmah prestanu sa svim aktivnostima, kao da u ruci drže eksplodirajuću napravu a ne penis. Kako biste se vi osećale da vama to uradi vaš partner?

Kada se pita da li seks traje predugo

Svi znamo da nema gore stvari od prekratkog oralnog seksa. Zapravo, ima – kada traje predugo. A onda kada im jednom prođe kroz glavu da traje predugo, počeće da brinu i definitivno će trajati dok se ne smuči i njemu i njoj.

Kada razmišlja o čemu vi razmišljate

Pita se da li vam je uopšte do tog oralnog seksa, da li radite preko volje i da li ga u sebi proklinjete što prolazite kroz to.

Zubi

Najveći strah muškaraca, a kažu da je bol nezamisliv. Kada se uživite u zadvoljstvo, a onda odjednom osetite zube i bol, shvatićete šta je prava izdaja. Praktično, kao da vam je neko dao najukusniju moguću čokoladnu tortu, a onda vas bez razloga i upozorenja tresnuo posred stomaka dok je jedete.

Strah od neprijatnih mirisa

Ni oni nisu imuni na ta strahovanja. Svaki muškarac se pita da li mu je „paket“ u zadovoljavajućem stanju. A kada se jednom zapitate da li vam penis i prateća oprema smrde, čak i ako redovno održavate higijenu, to pitanje neće prestati da vas proganja, piše Glossy.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.