U trendu

Osobe s ovih sedam osobina su najbolji partneri

Ako želite da pronađete srodnu dušu, trebalo bi da znate kakva vam je osoba potrebna i koje ključne osobine želite da ima. Emocionalno zreli i odgovorni muškarci i žene ponašaju se odgovorno i u ljubavnoj vezi.

Stručnjaci za veze se slažu da su idealni partneri oni koji poseduju ovih sedam osobina:

Iskrenost

Oni su iskreni, s njima možete o svemu pričati znajući da vas ne lažu i da uvek govore istinu. Ne pokušavaju da vas prevare, ili izostave ili prekroje informacije u svoju korist.

Odgovornost

Oni preuzimaju odgovornost nad onim što govore i rade i ispunjavaju obećanja. Preuzimaju odgovornost za sve, za vlastite emocije i svoje ponašanje. Ako pogreše, uvek će se izviniti i pokušati da poprave stvari.

Puni su podrške

Oni će vas uvek podržavati na iskren način i uvek će biti tu za vas, imali vi uspona ili padova. Nikad im nije u interesu da urade nešto što vi ne volite samo kako bi zadovoljili svoje interese. Oni žele da vam pruže najveću podršku i emocionalnu stabilnost.

Saosećajnost

Poštuju druge ljude, što je najvažnije, poštuju vas. Nemaju nameru da vas povrede, ponize ili omalovažavaju.

Asertivni su

Oni će izneti svoje misli, osećanja i mišljenja i očekivati ​​isto od vas. Biće asertivni u komunikaciji i težiće pozitivnom ishodu, gde ste oboje zadovoljni rešenjem.

Puni su ljubavi

Žele emocionalno sigurnu, zdravu i ljubavnu vezu baziranu na osnovama uzajamnog poštovanja, pristojnosti i predanosti.

Racionalni su

Oni su razumni i racionalni, posebno u teškim situacijama i kroz komunikaciju. Ne dopuštaju emocijama da upravljaju njihovim ponašanjem, a vi se osećate sigurno pored njih.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)