Ostavio uključen lap top i otišao na posao, žena saznala nešto ŠOKANTNO

I to se događa…

Kada dođe do svađe između partnera neki vole odmah da rasprave i kažu jedno drugom ono što imaju, drugima je lakše da razmisle neko vreme, pa da se onda daju u diskusiju, a navika jednog muškarca u ovakvim situacijama nedavno je sve šokirala.

Naime, nakon svake svađe sa suprugom on odlazi u sobu, uzima laptop i zapisuje šta se dogodilo, kao i šta je razlog svađe. Nakon što je to otkrila, njegova supruga je odlučila da se obrati savetnici Prudi, koja putem portala „Slejt“ odgovara na ovakve i slične probleme i nedoumice, prenosi „San“.

U svom pismu žena kaže kako je njen muž vrlo pametan i smiren, pa se većinu vremena dobro slažu, međutim kada je nedavno došlo do žestoke rasprave, muškarac je otkucao nešto na svom laptopu, ostavio ga otključanog i otišao na sastanak, a njegova žena je saznala gorku istinu.

Uređaj joj je pokazao dokument sa spiskom svih svađa koje su imali u poslednjih godinu dana, a u njega je zapisivao i kako se on osećao, kada je bio u pravu, kada nije i šta mu je sve žena rekla.

– Ima čitav spisak stvari za koje smatra da sam ga maltretirala, piše kako se osećao tada, da je bio u pravu… sve je tu! Sve ovo vreme pitam ga da li je naš odnos u redu, na šta mi potvrdno odgovara i sada nađem ovo. Ako mu kažem šta sam pronašla naljutiće se, jer sam kopala po njegovom laptopu – objašnjava njegova supruga i pita savetnicu šta joj je činiti.

Ubrzo je usledio odgovor i Prudi smatra da bi najbolje bilo polako pokretati razgovor o ovome, otkrivajući detalj po detalj, ali na način da on ne shvati da žena zna za spisak. Sugerišući da je pomenuti fajl samo zbir misli ovog muškarca, Prudi smatra da je vreme da par poradi na otvorenijoj komunikaciji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.