U trendu

Ostavio vas je jer… (1)

Uvek boli biti ostavljen, ma iz kog razloga da je to učinjeno. Neretko, boli i kad ne razumete zašto je do raskida uopšte došlo. Radi boljeg razumevanja, evo nekih razloga koje su mlađi muškarci naveli, zbog čega su raskinuli vezu sa svojim partnerkama.

Postalo mu je dosadno. Većina muškaraca zna, ili bi trebalo da zna, da nijedna veza nije uzbudljiva niti zanimljiva baš u svakom trenutku. Međutim, ima onih koji nisu u stanju da tolerišu dosadu, naročito ne u većim količinama, i ukoliko im sve više aktivnosti postaje zanimljivije i zabavnije od toga da provode vreme sa svojom partnerkom, ostaviće je.

Jedno od njih dvoje bilo je ozbiljnije nego ono drugo. Nekad se radi o nečemu sasvim jednostavnom – ona je želela da se viđaju tri do četiri puta nedeljno, dok je njemu bilo dovoljno i jednom nedeljno. Ili, ona i dalje uživa u flertovanju sa strane, veza joj manje znači nego njemu, onda je on taj koji tu vezu shvata ozbiljnije nego ona – i prekine je kad shvati da joj cela stvar i nije previše bitna.

Nešto je tu krenulo prebrzo. Za to, neretko, niko nije zaista kriv, tako je ispalo – prebrzo je došlo do seksa, do upoznavanja s prijateljima ili roditeljima, i onda on dobije osećaj: „U redu, uradili smo to, šta sad?“, a na taj osećaj nema odgovor, ne onaj koji bi produžio vezu.

Bio je u iskušenju da je prevari. Neki smatraju da muškarci uvek varaju kad imaju priliku za to, ali nije tako, mnogo ih je koji se zaista trude da budu verni. I, ako svaki čas osećaju želju da odu i spavaju s nekim drugim, a ne sa svojom parnterkom, shvate to kao signal da je vreme da okončaju vezu. Ne dođe uvek do seksa s nekom drugom ženom, ali dođe do raskida, jer to nije to ako svaki čas žele da „švrljaju“.

Svi njegovi prijatelji su raskinuli. Nezrelo? Apsolutno. Ali i to postoji kao mogući razlog. On je ušuškan na kauču sa svojom devojkom, a svi njegovi prijatelji su izašli na pivo i dobro se zabavljaju. Nekako mu je lakše ako su i njegovi prijatelji u to vreme sa svojim devojkama, a ne da uz pivo merkaju dobre ribe. Naravno, da je njemu dovoljno stalo do partnerke, ne bi obraćao pažnju na to što njegovi prijatelji uz pivo merkaju devojke, ali mu, očigledno, nije baš toliko stalo do nje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.