Ostavljeni! Vodič za preživljavanje (2)

Ne zovite bivšu ljubav! Vratite se u uobičajene životne tokove. Ove nedelje posebno izdvojte vreme za izlaske iz kuće. Naravno, možda niste raspoloženi ni da navučete ikakvu odeću, ali ipak se posebno doterajte. Budete li izgledali dobro, osećaćete se bolje. Ništa ne ublažava bol zbog nedavnog raskida kao komplimenti dobijeni u pravom trenutku.
Isplanirajte s prijateljima svaki vikend u narednih mesec dana. Izađite i plešite – muzika je blagotvorna. Vežbajte četiri puta nedeljno. Da, znamo da vam nije do toga, ali učinite to. Bićete malo opušteniji i srećniji. Ne boravite u kući. U ovoj prvoj nedelji priuštite sebi i jednu dobru masažu.
Druga sedmica
Ne okrećite taj broj telefona! Napravite detaljnu listu svojih vrlina. Ugađajte sebi. Zaslužujete to – mnogo toga teškog pregurali ste preko glave. Svoje novonastalo slobodno vreme (verovatno i ekstranovac) utrošite na ono što samo vama prija. Momci će možda shvatiti da im treba neki uređaj čiju su kupovinu odlagali već duže vremena. Sada je pravi trenutak. Devojke, sve što vam možemo reći jeste: kupovina cipela!
Poslednje dve nedelje u mesecu
Ne pomišljajte na to da zovete bivšu ljubav! Najgore je skoro prošlo. Postepeno se vraćate u "pre dečka" ili "pre devojke" rutinu. Budite sebični kada je u pitanju organizacija vaše svakodnevice i činite tačno ono što želite. Trenutak je za dugoročne planove: jedan u vezi s putovanjem, a drugi u vezi s vašim životom. Sve mogućnosti su vam otvorene, šta biste želeli? Da nastavite studije? Postanete rok zvezda? Naučite da popravljate kola? Sada vas niko ne sputava u tim planovima.
Eto čuda! Prošli ste put ka oporavku, sad znate sve trikove. Jednoga dana srešćete osobu koja će vas voleti i poštovati. Tada će ovaj raskid, koji je tako nepodnošljiv u sadašnjem trenutku, biti tek jedna zaboravljena etapa koju ste prešli na putu ka svojoj pravoj ljubavi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.