U trendu

Otkrila tehniku kojom većina žena doživi neazboravni vrhunac, vredi probati

Australijka Tejla Dejvis, nudi najbolji savet kako da ženu učinite ‘srećnom’ u spavaćoj sobi, i mnogi njeni pratitelji brzo su se složili.

Tejla je podelila svoj omiljeni savet za muškarce kako bi partnerke doveli do vrhunskog orgazma. Tvrdi da će muškaci stavljanjem jedne ruke na donji deo stomaka žene uz lagani pristisak i ako prstima druge ruke, koji su u vagini, s pokretom koji govori ‘dođi ovamo’, moći da dovedu ženu do eksplozivnog vrhunca.

– Ako pokušavate zadovoljiti devojku u spavaćoj sobi, jednu ruku stavite na njen donji deo stomaka. Dakle, pritišćeš jednom rukom, a koristiš drugu da napraviš pokret pomeranjem prsta unutar vagine koji pokazuje ‘dođi ovamo’. Ne znam koliko mogu biti slikovita, ali ćete osećati  kako mekani deo postaje veći, a onda – eksplozija. Takođe sam otkrila da stavljanje jastuka ispod sebe da poduprete kukove stvarno pomaže. Zato pokušajte. Srećno – savetuje Tejla u videu, koji je skupio više od 1,5 miliona lajkova.

@taylahdavies1

Reply to @melstander #bigsisteradvice

♬ original sound – Taylah Davies

Jedna od pratiteljka odmah se složila s njom..

– Moram da radim s jastukom jer imam problema s leđima, ali to 100% poboljšava stvari – dodao je neko.

Međutim, nisu se svi složili s metodom i naglasili da svaka žena ima nešto drugačije što joj se sviđa pa je važno slušati svog partnera.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar