Otkrivamo šta je ženama najvažnije kada pristaju na seks s muškarcem

– Ne postoji muškarac koji se barem jednom u životu nije zapitao šta je to što žene najviše privlači prilikom izbora partnera. Iako se čini kao nerešiva enigma, neki odgovori se ipak daju naslutiti? Mislim da ne postoji žena koja se na početku veze ne dovodi u situaciju da proceni da li taj odnos ima neku perspektivu, budućnost, da li će se i kada upustiti u nešto dublje, nešto intimnije.

Neka sprovedena istraživanja na tu temu, kao rezultat odlučivanja da li će žena i kada stupiti u seksualni odnos sa muškarcem, donela su sledeće odgovore…

Karakter, izgled, novac negde oko 89% žena se izjasnilo za karakter. Ličnost partnera predstavlja osnovu svega.

Finansijska sigurnost se našla na drugom mestu, dobar izgled, ljubav prema putovanjima, smisao za humor na petom..

ili tačnije:

Karakter – 89%
Finansijska sigurnost – 77%
Dobar izgled – 75%
Ljubav prema putovanjima – 69%
Dobar smisao za humor – 62%
Želja da zasnuje porodicu jednog dana – 50%
Ima vozačku/poseduje automobil – 47%
Seksualno iskustvo/libido – 44%
Komunikativnost i društvenost – 41%
Životni ciljevi i ambicije – 38%

E sad, gde su tačno ova istraživanja ili ankete sprovedene nije poznato. U suštini, mislim da je to tu negde, ali br 1. je po meni neprikosnoven. Šta vi mislite?

Naravno, očekujemo i duhovite odgovore, ali ne i nemoguće. (Neno)

– Muškarčeva popularnost na tržištu je jedino šta je važno. Nije bitno da li će muškarac biti finansijski stabilan, lep, harizmatičan, seksipilan – bitno je da je brend u datom momentu na neki način. Jer žena kad traži muškarca, ona se uvek takmiči sa drugom ženom i jedino što je bitnobitno je da je uspešnija od svoje protivkandidatkinje. (Ulični Hodač)

– Npr. izađeš na dejt sa devojkom u kafić i razbiješ nešto, padne ti čaša recimo. Dođe konobar i ti kažeš: „izvinite, moja je greška, potpuno sam kriv priznajem, platiću za štetu nije problem…“ Devojka to vidi i pomisli: „Ou, pogledaj ga kako je zreo i odgovoran i pošten, pravi karakter, mislim da ću da spavam sa njim“. 🙂

Eto vam bespalatan savet, nema potrebe na dejtu da se trudite toliko da budete harizmatični i zanimljivi, da se trudite da je nasmejete… samo razbijte nešto. (stugots)

Napišite i Vi šta mislite o ovoj temi na Forumu Krstarice…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.