Otkrivena PRESUDNA razlika između muške i ženske prevare

– Ako je to sve isto, zašto žene kad pričaju o bivšim partnerima, smanjuju brojku, a muškarci povećavaju.

Sve to nešto govori da nije isto, zar ne? (sinnke)

– Nije isto – ženska više boli. (DeeLite)

– Muško kad se izđipa, ono se vrati kući i, šta znam, zadovolji sujetu i vršnjaka, pa dosta. Žena kad se izdjipa, u kuću se ne vraća, jer je to uradila planirano, znači, ende.

A savim druga kategorija je prevara iz imovinske koristi – tu se ne zna ko je gori. To su ti uglavnom današnji brakovi – ispred crkve kad se uzimaju, a ispred opštine kad se razilaze. (Rasejani Prorok)

– Ja se dopisuujem sa drugim muškarcem. Sadržaj poruka je škakljiv. Moj partner će to smatrati prevarom, a ja baš i ne. Eto.

Neki postupci jesu prevara. Zapravo mnogi… Ali isto tako, mnogi postupci mogu se tumačiti različito. Pre razgovora o prevari, treba razjasniti na šta se konkretno misli. Emotivna, fizička, poljubac, seks, afera od godinu dana ili slabost jedno veče…. ili tek najobičnije „škakljivo“ dopisivanje. Nije sve crno ili belo. (Limuna)

– Ako je dopisivanje bez namere da se uživo nađu, meni nije prevara, već ćaskanje ili flert. Ako je dopisivanje sa namerom da se u četiri oka ostvare ideje iz poruka, onda je predumišljaj pred prevaru, a kad se nađu, onda je prevara. U oba slučaja, i da sam ja i da je on. Emotivna prevara je prevara, i bez dodira, i to najgora vrsta, kad si sa njim, a maštaš o drugom. Sve vrste afera, izleta, šema – jesu prevara. I ruka u gaće isto… Ili u zadnji džep… I poljubac u vrat, ili usne jeste, kao i svaki drugi… Ali sad ne znam – poljubac u obraz i u ruku – prevara ili nije?

Naravno, zavisi u kolikoj meri su poruke „škakljive“…. (Little Redhead)

– Onaj ko voli svog partnera neće raditi ništa od navedenog i tačka…. iz ljubavi i iz POŠTOVANJA, a to je najvažnije za opstanak jedne veze. (bonenise)

Napišite i Vi šta mislite o ovoj temi na Forumu Krstarice…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.