U trendu

Ova 3 tipa ličnosti najčešće varaju, prepoznajte ih na vreme!

Iako niko sa sigurnošću ne može da tvrdi da je potencijalnu preljubu moguće otkriti na vreme i sprečiti je, činjenica je da postoje brojni detalji koji mogu da nam ukažu na “problematično” ponašanje vašeg partnera. Svako ko je prevarena strana zna koliko to bola donosi, i koliko uništava samopouzdanje. A kao barem mala pomoć, može da posluži istraživanje stručnjaka za veze Metjua Hasija, koji ističe da postoje tri tipa ličnosti koja su najviše sklona prevari u ljubavi.

1. Narcisi

Osobe sa narciosidnim poremećajem ličnosti najčešće varaju kako bi sami sebi dokazali koliko su poželjni. Ljubav i pažnja jedne osobe im nije dovoljna jer to ne ukazuje na njihovu supermoć. Narcisi često ne mare ni za tuđa osećanja, alako vas mogu izmanipulisati i prebaciti krivicu na vas, čak i u slučaju preljube. Zato sa ovim osobama treba posebno biti oprezan.

2. Nesigurne osobe

Svako od nas ima određene nesigurnosti, ali ovde nije reč o tome, već o duboko ukorenjenim kompleksima koji čine da osoba nije sigurna u odnos u kojem jeste i zato traži novi oslonac sa strane. To su osobe koje stalno traže fa im potvrđujete ljubav, čak iako dajete sve od sebe da se vaša veza razvija.

3. Egoisti

Hasi smatra da je ovo najopasniji tip osobe kada je reč o neverstvu. Ovi ljudi često nemaju usađene prave vrednosti i moralna načekla, pa uglavnom i ne mare za povredu tuđih osećanja. Iako znaju da njihova prevara negativno utiče na odnos sa partnerom i njegova osećanja, previše su zaokupljeni svojim zadovoljstvom da bi se bavili tuđim osećanjima. Ljubav nisu patnja i nepoštovanje, već iskrena radost života koju treba negovati. ne pristajte na ništa manje od toga, jer zaslužujete samo ljubav punu poštovanja, lepih emocija i podrške.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.