U trendu

Ova navika ubija ljubavni život, IZBACITE JE IZ KREVETA

Osvežavanje veze je izuzetno važno, jer samo tako možete opstati. Ako želite da zapalite iskru u svojoj ljubavnoj vezi, možda je vreme za digitalnu detoksikaciju. Jana Hoking upozorila je svoje pratioce na uobičajenu naviku koja može ‘stvarno ubiti želju’ kad ste u potencijalnoj ljubavnoj akciji.

Prema ovoj autorki koja se najviše bavi ljubavnim odnosima, korišćenje mobilnih telefona dok ste u društvu može ‘uništiti atmosferu’. Ova 37-godišnjakinja iz Australije priznala je da je kriva za pregledanje Instagrama u krevetu, nešto što je znala da radi dok je bila u krevetu s bivšim dečkom, umesto da se posvetila njemu.

Zato, sad kad ide na ljubavni sastanak, za vreme druženja ne uzima telefon u ruke. Na taj način je sprečila da joj električni uređaj odvrati pažnju od čoveka s kojim je izašla.

“Pitate se šta mislim pod ‘digitalnom detoksikacijom’? Pa, to je određeno vreme tokom kojeg se osoba suzdržava od korištenja svojih elektroničkih uređaja kao što su pametni telefoni, tableti – izjavila je Jana, koja je dodala da kad upozna nekoga ko joj se svidi, sada više ne njuška po njegovim društvenim profilima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar