Ovaj test od samo četiri pitanja otkriva mnogo o vama, partneru, pa čak i vašem seksualnom životu

Jednostavan psihološki test od samo četiri pitanja o vašim preferencijama može vam pomoći da saznate više o svojoj ličnosti. Brzi kviz navodno procenjuje vašu ličnost posmatrajući stvari koje volite i razloge zašto ih volite, pre nego što ih primeni na različite aspekte vašeg života.

Test je na TikToku podelio Džejmi Laing, zvezde emisije „Made in Chelsea“, u maju, pri čemu su hiljade korisnika društvenih medija učestvovale i iznenađeno delile svoje odgovore. Opisan kao „psihološki test koji će testirati vašu ličnost u četiri pitanja“, kviz jednostavno traži od vas da odgovorite na četiri pitanja, a ključni su pridevi kojima opisujete svaki od odgovora.

@jamielaing

Personality test in 4 simple questions #jamielaing #foryou

♬ original sound – jamie

Test započinje pitanjem o vašoj omiljenoj životinji i zašto je volite, s primerom Džejmija koji navodi psa kao primer jer je „umiljat“ i „veran“. Vaš odgovor na prvo pitanje pokazuje kako se opisujete i razmišljate o sebi.

Ključni su pridevi kojima opisujete odgovore

Sledeće je pitanje o vašoj omiljenoj hrani i dva prideva koja je opisuju, što pokazuje kako opisujete svog partnera. Treće pitanje u testu traži vas da podelite koja vam je omiljena boja i zašto, jer to pokazuje kako vas drugi opisuju. Na kraju, pitate se koja je vaša omiljena „vrsta vode“, npr. okean, bazen, jezero, vodopad. Vaš odgovor na poslednje pitanje opisuje vaš seksualni život.

Džejmijev video brzo je skupio 52.000 lajkova i više od 2000 komentara na TikToku, pri čemu su mnogi korisnici izrazili svoje iznenađenje svojim odgovorima i kako se primenjuju na njihov stvarni život. „Moji odgovori su bili čudni. Mislim da moram ponovo da naučim šta je pridev“, šalio se jedan korisnik, dok je drugi komentarisao: „Nisam očekivao da ću reći ‘gazirana’ na pitanje o vodi“. Treći korisnik TikToka rekao je: „Nisam impresioniran svojim četvrtim pitanjem, bazenom, jer je siguran i čist“, dok su mnogi drugi odgovorili sličnim odgovorima uz smeh.

Ovakvi testovi naravno nisu ozbiljni psihološki alati, ali su zabavan način makar površne introspekcije koji će vas uz malo smeha podstaknuti da razmišljate o sebi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.