U trendu

Ove 3 ljubavne lekcije mnoge žene nauče – PREKASNO

Nemojte i vi da pogrešite!

Ponekad treba da prođe puno vremena kako bismo napokon shvatili šta uistinu želimo od ljubavi i kakvi su oblici ponašanja u vezi prihvatljivi, a na kakve odmah treba da reagujemo.

Evo koje to ljubavne lekcije žene prekasno nauče.

1. Ne govori “da” ako zapravo želiš da kažeš “ne”

U ljubavnim vezama često pravimo istu grešku – pretvaramo se. Zapamtite da kompromis nije rešenje ako se zbog njega osećate nesrećno. Nemojte pristajati na stvari koje vas čine duboko nezadovoljnima, nemojte se pretvarati da ste srećni ako niste i nemojte govoriti “da” predlozima koje instinktivno želite da odbijete.

U svakom trenutku veze budite autentični i svoji jer ćete jedino tako moći da postignete istinsku ljubavnu sreću s partnerom koji će videti vašu pravu ličnost, a ne onu kreiranu posebno za njega. Kada napokon kažete “ne” onome što vas čini nezadovoljnom, vaše prave želje i potrebe izlaze na površinu.

2. Vaša ljubav ne može da promeni muškarca

Dok on sam ne postane svestan potrebe za promenom, nema te ljubavi (bez obzira na to koliko je ona jaka) koja će ga naterati da se menja. Promene mogu biti uslovljene spoljnim faktorima, ali zapravo dolaze iznutra.

3. Ljubomora i posesivnost nisu znaci da vas voli

Mnoge žene ljubomoru i posesivnost doživljavaju kao potvrdu da je muškarcu uistinu stalo do njih. Mala doza ljubomore sasvim je normalna stvar u vezi. Međutim, kada vas zbog muškarac konstantno kontroliše, želi da zna svaki vaš korak i potez, brani vam komunikaciju s drugima – to je znak da njegova ljubomora nije bezazlena i zdrava.

4 komentara
 1. Anonimni

  Eeeee,nije bas tako,morale bi I dve dobronamerne I jedna zla drugarica da sve to proprate!

 2. Tressore

  Ma,najbolje im je da ne ulaze nikad,da se ne lažemo (ali bez zezanja).

 3. Anonimni

  Tako je, zenama je ustvari najbolje da budu same dok nesazriju (ca 40 god.) pa tek tad da udju u neku vezu.

  1. Anonimni

   … i tada samo ako su mama baba i bar dve tetke prisutne

Napišite komentar