U trendu

Ove nevaljale stvari trebalo bi da proba svaka žena – barem jednom

Ako ste u potrari za fantastičnim idejama, koje stvari u spavaćoj sobi ali i van nje, podižu na viši nivo, bilo sa stalnim partnerom ili ne, ovo bi vas mogli zanimati. Na sledećoj listi seksualnih želja se nalaze neke vrlo nevaljale stvari, koje bi trebalo svaka žena da se usudi da proba makar jednom u životu.

Seks na otvorenom
Samo zamislite koliko uzbuđenja sa sobom nosi deljenje intimnosti sa nekim koga volite na otvorenom. Vi i vaša voljena osoba, bez odeće na sebi, valjate se po travi, negde naravno gde vas niko neće zateći. Da li postoji veći užitak? Seks na otvorenom jednostavno morate probati, po cenu toga da vas neko ipak vidi.

Seks uz snimanje
Budući da intimni snimci imaju običaj da završe online, budite posebno pažljivi sa tim gde ih i kako čuvate. Svakako vaš seksi snimak ne mora da bude poput porno filma, jer se sa kamerom u ruci zaista možete super zabaviti u spavaćoj sobi, naizmenično se snimajući ili je postavljajući na jednom mestu dok se strsno ljubite i svlačite jedno drugo.

Trojka
Većina žena se ustručava sebi to da prizna (a naročito drugima) ali trojka je fantazija većine njih. Gotovo da nema osobe koja nije zamišljala da je u ovoj situaciji, makar samo da vidi kako bi se snašla i da li bi znala odakle poljupci dolaze. Seks u troje bi svakako bio nešto novo i neverovatno uzbudljivo, što bi vaše iskustvo podiglo na zavidan nivo.

Seks u javnosti
Ako do sad niste probali seks u toaletu kafića ili aviona, ne znate šta propuštate. Brzinski “javni nastupi” nose u sebi poseban izazov, jer pored toga što će svi na vašem licu znati šta ste uradili kada izađete iz toaleta, vaš užitak će biti nezaboravan.

Dominantan seks
Ono što bi definitivno svaka devojka trebalo da proba jeste dominatan seks, koji svo oružje stavlja u njene ruke. Makar jednom u životu dozvolite svojoj divljoj strani da preuzme kontrolu i vodite glavnu reč u spavaćoj sobi.

Seks sa strancem
Seks sa nekim koga ste tu noć upoznali, i za koga niste sasvim sigurni ni kako se zove? O da! Zaista bi trebalo da se upustite u avanturu sa nekim ko vam je totalni stranac, uz svakako sve mere predustrožnosti. Jer neverovatno je oslobađajuće prepuštanje nekom čije fantazije još niste otkrili i ko još istražuje vaše telo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.