Ove tri signala najavljuju prevaru!

Može li da se preljuba nasluti? Naučnik sa Oksforda Maken Marfi daje potvrdan odgovor na ovo pitanje i kaže da tri signala mogu da ukažu da će vas partner prevariti. Koji su to signali, Maken Marfi otkrio je u vlogu na TikToku gde je napomenuo da tajne, sujeta i izgevanje razgovora sa partnerom mogu da budu pokazatelji neverstva, kao i da muškarci varaju iz „prostog“ razloga da bi imali više seksualnih partnerki.

Smatra da su žene emocionalno uključenije u veze, dok muškarci mogu da budu i zadovoljni trenutnim ljubavnim odnosom pa da ipak prevare partnerku. To je njegovo mišljenje…

Signali koji mogu da ukažu na preljubu su:

Odmeravanje drugih žena

Reklo bi se, veoma očigledan signal. Skoro sve žene zameraju svojim partnerima ovakvo ponašanje i imaju razloga za to.

– Jedno veoma zanimljivo istraživanje u kojem su ispitana 233 para pokazalo je da postoji čak 50 odsto veći rizik da muškarci koji su odmeravali atraktivne žene, a koje nisu njihove partnerke, počine preljubu u odnosu na muškarce koji se nisu okretali za drugima – rekao je Marfi.

Broj bivših partnera

– Ne volim da procenjujem ljude na osnovu ovoga, ali oni koji su imali više partnera, pre će prevariti. Jedna studija je pokazala da postoji dvostruko veći rizik da oni koji su spavali sa više od pet ljudi, prevare u poređenju sa onima koji su imali manje od pet partnera – dodao je naučnik sa Oksforda.

Ako je varao, varaće opet? Verovatno

Ako je vaš partner bio neveran u prošlosti, to jeste signal za oprez.

– Istraživanje Kejli Knop i saradnika pokazalo je sledeće: tri puta su veće šanse da prevare muškarci koji su varali u prošlim vezama u odnosu na one koji su bili verni – naveo je rezultate studije kliničkog psihologa iz Kalifornije i tima naučnika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.