U trendu

Ovih 5 „sitnica“ otkriće vam muškarca koji je dobar u seksu

Ukoliko prepoznate ovih pet osobina kod vašeg partnera, znajte da ste dobro odabrale. Fantastičan odnos nema veze samo sa umećem i iskustvom već i sa karakterom muškarca kojem posvećujete svoju pažnju.

1. On je džentlmen
Pita vas kako vam je prošao dan? Pridržava stolicu? Seti se da ste imali važan projekat na poslu i zanima ga da li ste se dobro pokazali? Otvara vam vrata? Dobar je! Budite sigurne da vas neće razočarati kada se isključe svetla.

2. On zna da dira
Ljudi se ne dodiruju samo kada ih obuzme strast. Ako vas uhvati za ruku tokom šetnje, ili nežno dodirne leđa kada vas propušta da idete ispred njega, ili vas dodirne tokom romantične večere, budite sigurne da i te kako zna šta radi.

3. On je svestan činjenice da se svet ne vrti oko njega
Za većinu ljudi, ne samo muškaraca, u jednom trenutku u životu prestane da važi pravilo da su sami sebi najbitniji. Da, treba da volite sebe, ali trebalo bi i da vam pričinjava zadovoljstvo umeće da nekoga pored sebe učinite srećnim. Imajte to na umu.

4. Njemu se nigde ne žuri
Muškarac koji želi ozbiljnu vezu i koji uživa u temeljnom građenju odnosa sa nekom devojkom, ima na pameti da nema potrebe da žuri bilo gde. Biće pažljiv i strpljiv prema partnerki i neće je siliti da uradi nešto za šta ona oseća da još uvek nije došlo vreme. Ukoliko vam je parner rekao da mu se ne žuri ili sugerisao da pričekate, ne shvatajte to kao odbijanje, jer nije.

5. Zna kako da učini da se osećate divno
Onaj pored koga se nećete ustezati u krevetu zasigurno je muškarac koji se neće libiti da pohvali svaku sitnicu koju primeti kod vas, koja mu se dopada… Osećaćete se predivno i imaćete jasnu sliku o tome koliko ste privlačne, stalno. Takva hemija garantuje noći za pamćenje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar