U trendu

Ovih 5 stvari pokazuje im da ste „laka ženska“

Ima muškaraca koji će svaku, ili skoro svaku, ženu smatrati „lakom“. Što se tiče onih koji žene ne smatraju automatski „lakim“, razlikuje se šta će kog muškarca navesti na takvu ideju o nekoj ženi – evo nekih čestih mogućnosti.

Njena odeća. Ukoliko je preoskudno obučena, i/ili joj se vidi deo donjeg veša (gaćica/tangi i/ili grudnjaka), većina muškaraca će je smatrati „lakom“. Za takvu ženu će i mnoge žene smatrati da je neukusno obučena i, moguće, „laka“ – a ako to za ženu pomisle žene, verovatno će nešto slično pomisliti i muškarci.

Signali koje ona emituje. Na primer, ukoliko deluje kao da traži utehu nakon teškog raskida, ako izgleda usamljeno, ranjivo, kao da je nesigurna, bez samopouzdanja, muškarci bi je mogli smatrati „lakom“, čak i ako su svesni da bi to moglo da bude samo njeno privremeno stanje.

Previše lako poklanja poverenje. Recimo, vrlo brzo skoro nepoznatom muškarcu ispriča puno veoma ličnih stvari o sebi. Ima muškaraca koji će to iskoristiti – i koji će je smatrati za „laku“.

Previše flertuje. Ukoliko muškarac flertuje s mnogo devojaka, drugi muškarci bi ga mogli smatrati frajerom. Ako žena flertuje s većim brojem muškaraca, neretko će je smatrati „lakom“. Dvostruka merila? Upravo tako. Nije fer? Nije. Ali, nažalost, neretko je tako.

Njena reputacija. Ako muškarcu neki prijatelj kaže za određenu ženu da je „laka“, sasvim je moguće da će mu poverovati, čak i ako se radi o stidljivoj, do grla zakopčanoj, još uvek nevinoj devojci, čak i ako je svestan da taj prijatelj često izmišlja uspehe u odvlačenju ženskog sveta u krevet.

Ne kažemo da će svi muškarci na ovakav način videti žene. Neće. A neki će biti još striktniji – ima ih i koji će damu koja učini prvi korak smatrati „lakom“, ili će „lakom“ smatrati sopstvenu devojku jer pristaje da se ljubi s njima a još uvek nisu venčani. I, šta vi tu da učinite? Nije loše biti svestan kakav utisak neko ponašanje može da ostavi, čisto informacije radi – a onda budite svoje, jer ćete samo tako naći muškarca koji vas prihvata takve kakve jeste.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)