U trendu

6 grešaka kod oralnog seksa prave muškarci, ovako se to radi, kaže stručnjakinja

Dok joj pružate oralno zadovoljstvo, ne zaboravite dodirivati i druge delove njenog tela. U isto vreme joj možete prstima dirati bradavice, i one su zaslužne za jači osećaj zadovoljstva

1. Jezik vam prebrzo radi
Budite nežni i radite to polako. Žena neće više uživati ako se ubrzate i previše pritišćete njeno spolovilo jezikom – upravo suprotno, užitak će biti manji.

Pored toga, ono što jezikom želite pronaći je njen klitoris, a jednom kada ga nađete, senzualno kružite po njemu. I još jedna stvar, neka oralni seks ne traje predugo, to nije takmičenje u izdržljivosti.

2. Želite da vam sedne na lice
Žene kažu da im je oralni seks puno draži kada ne sede na njegovom licu, već kada opušteno legnu, posebno kad se radi o početku veze. Kasnije, kada se oba partnera opuste jedno uz drugo, tada je pravo vreme za početak eksperimentisanja.

3. Zanemarujete ostale delove tela
Dok joj pružate oralno zadovoljstvo, ne zaboravite dirati i druge delove njenog tela. Na primer, u isto vreme joj možete prstima dodirivati bradavice, i one su zaslužne za jači osećaj zadovoljstva kod partnerke.

4. Ne pratite njene kretnje
Zapamtite, kao tokom klasičnog seksa, tako i kod oralnog – žene vole pomerati telo kako bi im zadovoljstvo bilo što veće. Obratite pažnju na njene pokrete i sledite ih – oni otkrivaju najbolji put do njenog zadovoljstva.

5. Previše žurite
Ženama treba više vremena da dođu do orgazma nego muškarcima. Prema seksualnoj savetnici dr. Lauri Berman, ženama je prosečno potrebno 20 minuta, a muškarcima 7,5.

Zato, budite strpljivi i ne požurujte njen orgazam. Osim jezika i usana, koristite i ruke.

6. Razočarani ste ako ne svrši
Mnogim ženama je potrebna mentalna stimulacija nad vizualnom ili fizičkom, a muškarci su skloniji da se oslanjaju na taktilne reakcije i seksi vizualizacije, kaže seks-terapeut Ian Kerner.

Ženi se može dogoditi da joj misli malo odlutaju iz nekog razloga i da to nije njen najbolji dan za seks. Imajte razumevanja i nemojte pokazivati razočaranje ako vaš oralni trud ne urodi vrhuncem, prenosi Men’s Health.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.