U trendu

Ovo će postati novi favorit u seksu kod žena, dovodi do najboljeg orgazma, intenzivnijeg nego ikada

Istraživači privatne ginekološke klinike New H. Medical u New Yorku otkrili su da je isprobana i istinita metoda – s muškarcem na ženi čiji su bokovi naslonjeni na jastuk – najbolji način da se dotok krvi u klitoris postigne i dođe do vrhunca, prenosi NYP.

Lekari su koristili ultrazvučni skener za merenje protoka krvi na testiranom paru u nekoliko položaja po 10 minuta.

Položaji su uključivali kaubojku, lotus, misionarski i ‘doggy’.

Prema snimcima, položaji licem u lice uopšteno su poboljšali protok krvi u klitorisu, što je dovelo do boljih orgazama.

Uprkos bezbrojnim dostupnim vodičima koji govore o tome kako ugoditi partneru, tim istraživača, predvođen dr Kimberley Lovie, imao je za cilj da reši nedostatak ‘naučnih istraživanja koja procenjuju povezanost između različitih položaja i njihove sposobnosti da proizvedu ženski orgazam.

Na primer, doggy poza proizvodi najmanju količinu direktnog kontakta s klitorisom, i rezultuje zanemarivim povećanjem protoka krvi u poređenju s položajima licem u lice, napisali su istraživači.

Jastuk se pokazao kao ključan za maksimalan užitak zbog dubljeg prodiranja.

,,Jastuci koji se prodaju za ovu namenu, često nazivani ‘seks jastuci’ ili ‘jastuci za pozicioniranje’ obično su čvrsti i klinastog oblika, omogućujući precizniju i dosledniju angulaciju karlice od uobičajenih jastuka za krevet“, objasnili su stručnjaci.

Ipak, primetili su i da rezultati među ženama mogu varirati obzirom da ne doživljavaju isti nivo stimulacije u svakom seksualnom položaju, piše Espreso.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar