U trendu

Ovo je najpopularniji seksualni fetiš na svetu, da li je i vaš?

Seksualne igrice više nisu tabu.

Svako je od nas drugačiji kad je u pitanju seks, a važno je pronaći osobu s kojom će vam biti prijatno da isprobavate nove stvari i koja će ispunjavati važe želje. Bilo da ste ‘vanila’ u spavaćoj sobi ili volite da testirate svoje granice, postoji nešto što svakoga pokreće. Bez obzira na vaše preferencije, samo se pobrinite da su svi uključeni i srećni što su dro toga. Od sadizma do vikarfilije, ovo su najpopularniji seksualni fetiši, prenosi Metro.

Sadizam/mazohizam

Većina ljudi možda je upoznata s ovim fetišem, koji se obično naziva S&M. Dok se sadizam odnosi na nanošenje bola i patnje nekom drugom radi seksualne dobiti, mazohizam je kada seksualni užitak dobijate iz sopstvenog bola, poniženja ili patnje. Ovo je nepopularnija vrsta fetiša u svetu, s nekoliko desetina miliona pregleda na internetu svake godine.

Poniženje

Slično gore navedenom, ovo je kada osećate seksualni užitak jer vas posramljuju i omalovažavaju, ali to ne uključuje uvek bol ili nasilje, a može biti i verbalno.

CBT

Ovo uključuje bol ili stezanje penisa ili testisa koji mogu biti u obliku genitalnog pirsinga, igre voskom, udaranja po genitalijama, stiskanja, genitalnog šibanja, igranja s uretrom, mučenja golicanjem, erotske elektrostimulacije, klečanja ili udaranja.

Mumificiranje

Možda niste svesni ovog fetiša, ali prikupi oko 325.000 pretraživanja godišnje. To uključuje umotavanje od glave do pete, baš kao što su bile mumije, i nepomično za seksualno zadovoljstvo.

‘Swingeri’

Ovo je mnogima možda malo poznatije – uključuje gledanje vašeg partnera dok se seksa ili je seksualan s nekim drugim.

Klaustrofilija

Plašite se zaglavljivanja u malim, skučenim prostorima? Pa onda verovatno imate klaustrofobiju. Međutim, ovo je suprotno od toga. Klaustrofilija je dobijanje seksualnog zadovoljstva iz malih prostora.

Vikarfilija

Još jedan kojeg možda niste bili svesni, i ne, nije jaka privlačnost za sveštenike (vikare) kao što naziv možda sugeriše. To se zapravo odnosi na napaljivanje tuđim seksualnim osvajanjima i zamensko življenje kroz njih. Dobija otprilike 3,6 miliona poseta godišnje, prenosi Večernji list.

Igranje uloga

Verovatno jedan od najpoznatijih fetiša i deo je mainstream prakse. Igranje uloga uključuje glumljenje fantazija ili uloga koje učesnici smatraju seksi.

Užitak u boli

To uključuje udaranje ili dobijanje udarca predmetom na siguran i sporazuman način. Može biti u svrhu dominacije.

Dobna igra

Ovo je dobijanje seksualnog zadovoljstva od pretvaranja da ste druge dobi nego što jeste. Ovo može izgledati kao da se odrasli pretvaraju da su bebe ili mala deca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.