U trendu

Ovo je nešto najseksipilnije što možete da uradite u krevetu, ali retki se usuđuju

To može da bude jedna od najlepših stvari koje ćete ikada učiniti ili kojima ćete svedočiti, posebno u intimnoj situacije.

Skidanje nije samo za profesionalne striptizete, već je u pravom obliku umetnost. To je prilika da žene i muškarci probude svoja čula, cene svoje telo i ogole sve. To može biti jedna od najlepših stvari koje ćete ikada učiniti ili kojima ćete svedočiti, posebno u intimnoj situaciji.

Umetnost zavođenja

Način na koji se skidate vašem partneru može biti najsenzualniji čin u životu. Otkrivamo neke trikove koji će se zauvek urezati u njegovo pamćenje.

Prvi korak umeća svlačenja pred muškarcem je poverenje u sebe. Bez kompleksa ili nesigurnosti. Verujte, on želi da vas vidi golu.

Iako vas sigurno proganjaju sumnje i muke u vezi s celulitom, strijama i suvišnim kilogramima, morate biti sigurni da on neće pobeći kroz vrata. Naprotiv, biće mu čast što ste odlučili da baš za njega senzualno (i hrabro) skinute odeću. Jer nemojte zaboraviti da je to jedna od glavnih maštarija muškaraca.

I kad počnete da spuštate bratele sa haljine, uvek imajte na umu da ste najsenzualnija žena u istoriji.

Stvorite atmosferu zbog koje ćete se osećati sigurno i koja vas uključuje u ovu umetnost striptiza. Prigušeno osvetljenje, sveće i seksi dekor pomoći će vam da skinete odeću bez ikakvog kompleksa. Takođe, imajte na umu da stimulacija drugih čula čini da se telo i mozak usresrede na zadovoljstvo. Sigurno će biti uzbuđen čim šou započne!

Umeće striptiza svodi se na erotizam i zavođenje i zato vam je potreban pogled koji će ga naterati da vam strgne odeću.

Usresredite se na donje rublje. Želite da zračite senzualnošću, ali iznad svega, treba da se i osećate ultra seksi!

Ah ta čipka

Sa čipkom nikada ne možete da pogrešite. Pronađite donje rublje koje odgovara vašem telu i čini da se osećate samouvereno. Imajte na umu da će vam nošenje senzualnog donjeg rublja probuditi maštu i sva čula.

Ne bojte se da iznesete svoju ekstrovertniju stranu tokom striptiza. Neka sedne na stolicu i senzualno se krećite oko njega dok se skidate. Nežni pokreti i dodiri biće vaši najbolji saveznici.

Skinite nežno odeću i pustite ga da se divi svakoj oblini vašeg tela. Poigrajte se odećom, poput dugmeta na košulji, kose i pustite da zavodljivi pogledi govore sami za sebe.

Da li ste previše sramežljivi da to isprobate? Tada možete da počnete s koketnim poljupcima dok počinjete da se svlačite. Možete mu dati do znanja šta želite da se dogodi te noći i koliko želite da se oseća posebno. Sigurno će vam pasti pred noge.

Ovo je vaš trenutak, iskoristite ga maksimalno! Uzmite u obzir da imate njegovu punu pažnju kako biste mogli da ga navedete da uradi baš sve što poželite. Uživajte u tome što ste zvezda sopstvenog šou programa i ostavite ga otvorenih usta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar