U trendu

Ovo je tip muškarca s kojim žene dožive najbolje vrhunce

Postoji veliki broj faktora koji utiču na to da li žena želi da doživi orgazam ili ne, od toga da li se oseća opušteno u sopstvenom telu, da li joj je prijatno sa partnerom, kao i partnerove veštine vođenja ljubavi, pa sve do sama veličina njegovog „alata“.

Veliko istraživanje sprovedeno među heteroseksualnim ženama koje su u stabilnim vezama koje traju duže od šest meseci pokazalo je koji faktori su povezani sa većom verovatnoćom orgazma sa partnerom.

Od psiholoških izdvajaju se dve najvažnije – samopouzdanje i visina prihoda. Psiholozi to objašnjavaju kroz prizmu tzv. alfa mužjak, žene tako nesvesno doživljavaju muškarce sa većim primanjima od sebe, ili sa visokim samopouzdanjem, kao muževne i poželjne.

Pored toga, orgazam je u snažnoj korelaciji sa merama u kojoj je sam muškarac fizički privlačan svojoj partnerki, ali iznenađujuće i sa jednim fizičkim atributom – širinom njegovih ramena.

Ramena kao ključ seksualne moći

Iako zvuči pomalo bizarno, nije baš tako – objašnjavaju stručnjaci. Naime, širina ramena je povezana sa višim nivoom testosterona i biološkom predodređenošću, prenosi 24sata.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.