Ovo su 3 glavna razloga zašto seks s godinama postalje sve bolji, potvrđuje istraživanje

Istraživanje web stranice EllicitEncounters.com potvrdilo je tezu da seks tokom godina postaje sve bolji. Čak 37 odsto žena i 34 procenta muškaraca su izjavili kako su najbolje godine za seks 40-e.

U istraživanju je učestvovalo 828 ispitanika, a autori studije objašnjavaju da u 20-ima ljudi imaju više seksa, ali u 40-ima zaista uživaju u njemu. U tim godinama oni imaju mnogo manje kompleksa i više iskustva.

Tri glavna razloga zbog čega seks s godinama postaje bolji.

U 40-ima imamo više samopouzdanja

U ovim godinama tačno znate šta želite, ne stidite se svog tijela, pokreta i zvukova, nijeste opterećeni celulitom niti imate problema s izražavanjem svojih seksualnih želja. Tokom seksa smo opušteniji i više uživamo.

Seks u braku je bolji seks

Možda to u prvom trenutku ne biste pomislili, ali na kraju ova tvrdnja drži vodu. Naravno da je prvi seks uvek uzbudljiv i vođen s više strasti, ali parovi koji su dugo zajedno poznaju se i u krevetu. To znači da tačno znaju kako uživati i dotići orgazam. Takođe su parovi opušteniji i bez suzdržavanja će isprobati nove stvari i eksperimentisati, pišu Vijesti.me.

Starije žene lakše doživljavaju orgazam

Brojna druga istraživanja su već odavno pokazala da starije žene češće doživljavaju orgazam nego žene s manje seksualnog iskustva. Ova činjenica utiče na kvalitet seksualnog života partnera.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.