U trendu

Ovo su najgore poze u seksu za žene – najteže će doživeti vrhunac

Više od 1200 čitateljki magazina Women’s Health otkrilo je pet najgorih poza za seks u kojima će imati najviše poteškoća da dožive vrhunac.

Naizgled sasvim uobičajene poze, poput misionarske i jahačice, žene su ocenile kao loše. Kako bi začinili igrice u krevetu, u misionarskoj pozi ispod karlice postavite jastuk.

Evo u kojim pozama žene najteže doživljavaju orgazam.

1. Doggy poza

Žene tvrde da je previše bolna. Razlog je u tome što je penetracija preduboka, pa je više štetna nego korisna. Navele su da ova poza ne pruža dovoljno intimnosti. Kako bi sprečili bolan seks u ovoj pozi, održavajte penetraciju kratkom i plitkom, a ne dubokom i brzom.

Pojačajte intimnost. Rukama prolazite kroz kosu partnerke. Možete je i dodirivati po leđima ili nagnuti se napred kako bi joj ljubili vratu. Ne zaboravite na stimulaciju klitorisa. To što ste usredsređeni na zadnju stranu, ne znači da bi trebalo da zanemarite njene najosetljivije tačke.

2. Poza jahačice

Ova poza ocenjena je kao loše zbog nebezbednosti. Često se brinu o tome kako njihovo telo izgleda iz perspektive partnera koji leži.

3. Obrnuta kaubojka

U ovoj pozi teško je raditi bokovima upravo zbog obrnutog položaja. Ova poza mnogima zvuči seksi i avanturistički, ali stvarnost je ipak drugačija. Kada pokušate ući u partnerku, može doći do poteškoća zbog zakrivljenosti penisa koji se ne podudara s uglom vagine. Svaki put kada se penis savije prenisko, to za vas i partnerku može biti bolno i neprijatno.

4. Misionarska poza

U ovoj pozi žene teže dolaze do vrhunca jer penis slabije stimuliše pravo mesto, naročito ako muškarac nije obdaren. Kako bi je poboljšali, ispod karlice partnerke postavite manji jastuk. Tako će kukovi biti podignuti i penetracija će biti dublja.

5. Poza 69

Žene su zaključile da se u ovoj pozi teško mogu usredsrediti na sopstveni užitak jer istovremeno pokušavaju da zadovolje partnera. Za zadovoljstvo i postizanje orgazma važno je i stanje uma. Tako je lakše doživeti orgazam ako su potpuno fokusirane samo na njega, piše Women’s Health.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.